Sonaatin take away -mukia markkinoidaan sillä, että ison kertakäyttömukin juomasta saa 10 sentin alennuksen, kun juoman ostaa kestomukiin. Korkin kanssa kestomukiin mahtuu kuitenkin vähemmän kahvia kuin isoon pahvimukiin. Johdetaanko tässä asiakkaita harhaan, Sonaatin toimitusjohtaja Arto Maijala?

”Ihan piripintaan täyttäessä isoon kertakäyttömukiin mahtuu enemmän kuin kestomukiin, mutta varmaan monikaan ei noin sitä täytä, koska siinä on vaarana kuuman nesteen läikkyminen kädelle.

Ainahan asiakas voi täyttää kestomukin piripintaan ja juoda sen verran pois, että kannen saa kiinni.

Meidän ei ole kestomukien kanssa ollut tarkoitus millään tavalla johtaa harhaan asiakkaitamme, vaan olemme pyrkineet omalla tavallamme parantamaan kestävää kehitystä ja antamaan asiakkaille tällaisen mahdollisuuden vaikuttaa kestävään kehitykseen halvemmalla hinnalla.”

 

Lue lisää:

Miksi Lozzilta ei saa enää laktoositonta maitoa? (15.10.2013)