Sonaatin toimipisteistä ei saa enää laktoositonta maitoa juotavaksi. Miksi, Sonaatin toimitusjohtaja Arto Maijala?

“Laktoosittoman maidon tullessa markkinoille meillä oli sitä kaikissa linjastoissamme. Se tuntui kuitenkin maistuvan kaikille, veikkaisin että ¾ maitoa juovista otti aina laktoositonta maitoa vaikka ei olisi sitä tarvinnut. Ja sehän maksaa meille kaksi kertaa enemmän.

Osassa paikoissa maitopurkkia voitiin pitää kassan viereissä kylmiössä, mutta kaikkialla tämä ei ollut mahdollista. Siksi teimme periaatepäätöksen ottaa laktoosittoman maidon pois kaikista ravintoloistamme. Näin kampuksen eri alueille ei tule epätasa-arvoisuutta.

Laktoositonta maitoa oli enää tarjolla muutenkin vain muutamassa toimipisteessä eli Musicalla ja Lozzilla. Kaikissa ravintoloissamme on kuitenkin tarjolla esimerkiksi laktoositonta piimää ja kotikaljaa, joten vaihtoehtoja löytyy kaikille.”

Lue myös Kimmo Kitinän kommentti aiheesta täältä.