Canvas Festival Jyväskylän Kankaalla 22.-23.8.

Kun Flow ei ole enää tarpeeksi hipster, tarjolla on Kankaan vanhalla paperitehtaalla järjestettävä Canvas Festival. Nyt toista kertaa järjestetty festivaali on lupaava ja kiinnostava lisä Jyväskylän kulttuurikarttaan, mutta taistelee luonnollisesti vielä joidenkin lastentautien kanssa. Festivaalin keikat tuntuivat kärsivän harmittavan paljon teknisistä ongelmista, ja etenkin Iisan keikan miksaus vei vedon alulta terävimmän kärjen pois. Yleisömääräänsä viime vuodesta huomattavasti kasvattanut tapahtuma keräsi kuitenkin tyylikkääseen miljööseen mielenkiintoisia nimiä, joista etenkin dream pop -duo Say Lou Lou sai yleisöltä haltioituneen vastaanoton. Kokonaisuudessaan Canvas Festival on tyylikäs kaupunkifestari, jonka nimi kannattaa laittaa korvan taa.

Marjo Suvanto