Myös Jylkkärin lukijat pääsivät kysymään asiansa ihanalta Olavilta. Tässä parhaat palat.

Kappaleissasi on paljon kirjallisuusviittauksia: mitä suosittelisit kesälukemiseksi?

Viljami Puustisen mainiota Kingston Wall -kirjaa.”

Jos voisit tehdä kappaleen kelle tahansa, kelle tekisit?

”Koin sellaista positiivista kateutta Matti Mikkolalle, joka on tehnyt Pepe Willbergille uusia biisejä. Oon tykännyt Willbergin lauluäänestä tosi paljon. Voisin tehdä kappaleita Petri Pettersonille, koska hän ansaitsisi uuden tulemisen.”

Miltä kitaristi Timo Kämäräisen keikkahaalari tuoksuu?

”Ehkä savolainen myski on se aromi. Laittaisin purkkiin. Jos siihen voisi vielä yhdistää rumpali Olli Krogeruksen wifebeaterin aromin niin sitten siitä saisi tuplasavolaismyskin.”

Kuinka saat hiuksesi pysymään noin ihanina ja tuuheina?

”Mun salaisuus on se, että pesen niitä äärimmäisen harvoin koska olen laiska. Tästä seurauksena on se, että en tarvitse tököttejä niin paljoa kun ne pysyy asennossa itsestään paremmin. Kyllä mä olen tainnut tällä viikolla ainakin kerran pestä hiukset.”

Mitä valitset neljän täytteen fantasia-pizzaan?

”Tää on vaikea, koska mun lemppari on Big Mama’sin Atomic Special, johon kuuluu siis kananmunaa, katkarapua, fetaa, aurajuustoa, chilikastiketta ja mitä helvettiä, sipulia. Kananmunaa käytetään liian vähän pizzassa!”

Ajatko vuorollasi autoa shortsit jalassa, eli polttaako nahkapenkki paljasta reittä?

”Se on jäänyt vähemmälle viime aikoina. Suomessa on niin pitkään kylmää ja pimeää. Shortsienpitokelin huomaa yleensä vasta sitten, kun se on mennyt.”