Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee Jyväskylän ylioppilaslehteen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2014 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta on noin 12 000 yliopisto-opiskelijan muodostama julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsentensä edunvalvonta- ja palveluorganisaationa. Jyväskylän ylioppilaslehti on vuodesta 1960 alkaen julkaistu tabloid-kokoinen lehti, joka ilmestyy kolmen viikon välein 12 kertaa vuodessa lukukausien aikana. Toimituksessa työskentelee lisäksi päätoimittaja ja siviilipalvelusmies.

Jyväskylän ylioppilaslehden toimittajan pääasiallista työtä on juttujen ideointi ja kirjoittaminen sekä lehden taittaminen. Lehti taitetaan InDesignilla. Hakijalta toivotaan taittotaitoa ja kokemusta uutistyöstä. Hakijan eduksi lasketaan herkkä uutisvainu ja yliopistoyhteisön tuntemus. Työ painottuu virka-aikaan, mutta edellyttää satunnaisia iltatöitä.

Toimittajan laskennallinen työaika on 35 tuntia viikossa. Tehtävästä maksettava palkka on 1 767,31 euroa/kk, jonka lisäksi maksetaan mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Sopimuksessa on neljän kuukauden koeaika. Lehti ei ilmesty kesällä, joten lehden työntekijät lomautetaan kesä- ja heinäkuuksi. Toimittajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa 1.9.2014 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavan kanssa voidaan mahdollisuuksien mukaan sopia huhti-toukokuulle sijoittuvista perehdytyspäivistä.

Toimita hakemuksesi ensisijaisesti sähköpostilla pdf-muotoisena liitteenä osoitteeseen paatoimittaja@jylkkari.fi maanantaihin 31.3.2014 klo 10:00 mennessä. Voit toimittaa hakemuksesi myös kirjallisena JYYn keskustoimistoon (Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta, Keskussairaalantie 2, 40600 Jyväskylä). Liitä hakemukseesi juttu- ja/tai taittonäytteitä. Sähköpostin otsikkokenttään tai kuoreen merkintä ”Toimittajan haku”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut järjestetään viikoilla 14 ja 15.