Bileet mielessä? Jylkkäri kokosi listaan sauna- ja juhlatiloja, joissa juhlii niin isompi kuin pienempikin lössi.

Lisää tiloja löydät tästä jutusta, mutta Jylkkäri ei mene enää takuuseen kaikista hinnoista.

Cygnaeus-lukion tilat
Wilhelm Schildtin katu 2
Hinta: 150 euroa/5 tuntia, lisätunnit 20 euroa/tunti
Cynkkarin kolmannessa kerroksessa on vuokrattavissa sekä sauna että tilava oleskelutila, jonne mahtuu yli 20 ihmistä. Omat juomat saa tuoda. Tilan varaus tehdään lukion apulaisrehtorin, Tero Hirven kautta.

Matsi Bar
Asemakatu 1
Hinta: Sopimuksen mukaan
Matsi bar on vasta uusinut saunatilansa, ja muitakin muutoksia saunojen oleskelutiloihin on tulossa. Tällä hetkellä baari hinnoitteleekin sauna- ja oleskelutilansa “tapauskohtaisesti”: esimerkiksi opiskelijaporukan viikkosaunan hinta voisi vaihdella 50-250 euron välillä tapahtuman keston mukaan. Matsi Bar on anniskelualuetta, joten omia juomia ei tiloihin saa tuoda. Alkoholia voi sen sijaan ostaa alennettuun hintaan saunan jääkaapista: olut maksaa 3 euroa, siideri ja lonkero 4 euroa. Saunoakin saa vaikka pidemmän kaavan mukaan. Saunatilat ovat auki niin pitkään kuin ravintolakin on, siis aina kahteen asti yöllä.

Jyväskylän Kauppalaisseuran kokoustilat
Väinönkatu 30, 5. kerros
Hinta: 250 euroa (sis. arvonlisävero)
Jyväskylän Kauppalaisseura vuokraa omaa kokous- ja saunatilaansa myös ulkopuolisille. 5. kerroksessa sijaitsevassa tilassa on eteinen, kokoushuone takalla ja keittiöllä, saunatilat 15-20 henkilölle sekä sosiaalitilat. Lisäksi käytettävissä on terassi, josta näkyy Torikeskukselle päin. Omat juomat ja ruoat saa tuoda.

JYYn sauna- ja juhlatilat
Kortepohja, kampus
Hinta: Saunat JYYn jäsenille 12 euroa/tunti, Opinkivi JYYn jäsenille 100 euroa illalta, muille 200 euroa. Lillukka JYYn jäsenille 35 euroa (vuorokausi klo. 14-11 seuraavaan aamuun), 30 euroa (klo. 18-11) tai 10 euroa (14-18).
Halpoja vaihtoehtoja juhlatiloiksi ovat ylioppilaskylän omat saunat, Opinkiven sauna, vapaa-aikatila Lillukka sekä ravintola Rentukka. A- ja B-talon saunoissa saa olla 21.30 asti ja varaukset hoidetaan JYYn asukastoimiston kautta. 40 hengen Lillukkaa taas varataan JYYn kyläsihteeriltä, Opinkiven kokous- ja saunatilaa JYYn jäsenpalvelusihteeriltä. Opinkiven oleskelutiloihin mahtuu 40 ihmistä, saunoihin sitten vähän vähemmän. Tilan voi varata ajalle klo. 14-03. Oikeasti isoihin kekkereihin kannattaa pohtia Rentukan varaamista, sillä ravintolan tiloja saa käyttää jopa kolmeen asti yöllä eikä vuokria peritä.

 

Muokattu 6.3.2016: Jutusta poistettu Mataran saunatilaa koskevat tiedot, sillä saunatila ei ole enää vuokrattavissa.