Ei hakutuloksia.

Teksti  Toimitus

Melkein Yeezus

Tuomo – The New Mystique (Sony)

Erinomaisen debyyttinsä ja kahden sitä toistaneen vaisun levyn jälkeen Tuomo on löytänyt taas inspiraationsa. The New Mystique soi edeltäjiään elektronisemmin ja kokeellisemmin ammentaen vaikutteita 80-luvun synadiscosta hiphopiin ja drum’n’bassiin. I Don’t Dig You on silkkaa Princea, kun taas nimikkokappale robottiäänineen tuo mieleen pompöösit Kanye Westin Yeezus-seikkailut, jonkalaisia hullutteluja levyllä saisi olla enemmänkin.

TNM menettää freesiä teräänsä Keep Looking Upin tai Girlsin kaltaisilla rallattelu-biiseillä, joilla tuntuu olevan soul-levyillä kautta aikain jonkinlainen kiintiöpaikka. Kokonaisuus on kuitenkin Tuomon paras tuotos tähän mennessä ja mielenkiintoista nuorallakävelyä kokeellisemman ja perinteisemmän soulin välimaastossa.

Arttu Seppänen

”Kokeellisen perinteistä.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *