Nälkäpeli: Vihan liekit

Nälkäpeli: Vihan liekit on positiivinen yllätys. Käsikirjoitus on loistava, ja pääroolin esittäjä Jennifer Lawrence vetää roolinsa vallan mainiosti. Vähän yli kaksituntiseen leffaan on saatu sisällytettyä kaikki olennainen alkuperäisteoksesta lisäämättä liikaa ylimääräisiä kohtauksia.

Visuaalisesti Vihan liekit jatkaa samalla linjalla kuin sarjan ensimmäinen osa, eli mitenkään erityisen näyttävää katsottavaa se ei ole. Puvustus on hetkittäin jopa hiukan hämmentävää, vaikka liekehtivät asut on kyllä toteutettu huomattavasti edellisen osan katastrofeja tyylikkäämmin. Ääniraidan ongelma on, että parhaat soundit on liitetty vasta lopputeksteihin.

Kokonaisuutena leffasta ei kuitenkaan ole mitään kovin pahaa sanottavaa, sillä hyvä tarina paikkaa pienet puutteet muilla osa-alueilla.

”Jos pidit Nälkäpelistä, pidät varmasti myös tästä.”