JYYn edustajisto hyväksyi eilen sekä ylioppilaskunnan toimintasuunnitelman että talousarvion vuodelle 2014. Kokous oli viimeinen tämän kauden edaattoreille.

Talousarvion myötä päätettiin muun muassa, että JYYn jäsenmaksu nousee ensi vuonna 3 euroa. Perustutkinto-opiskelijan maksu tulee olemaan koko vuodelta 102,5 euroa ja syyslukukaudelta 52 euroa. Kevät maksaa 54 euroa. Jatko-opiskelijan jäsenmaksu on koko vuodelta 48 euroa, sekä syksyltä ja keväältä 26 euroa. Perustutkinto-opiskelijan JYY-maksu on pakollinen automaatiojäsenyyden takia, jatko-opiskelijan taas vapaaehtoinen.

Jäsenmaksukorotusta perusteltiin muun muassa Ilokiven ja Ylioppilaskylän tulevilla remonteilla. Niihin uppoaa rahaa yhteensä noin 80 miljoonaa euroa.

Toimintasuunnitelman ja talousarvion lisäksi hallitus esitti edustajistolle JYYn ja JAMKOn yhteisen kuntapoliittisen ohjelman hyväksymistä. Siihen edustajisto kaipasi lisää konkretiaa, ja palautti sen takaisin hallituksen valmisteltavaksi. Ohjelma jääkin todennäköisesti uuden hallituksen harteille.

Uusi edustajisto kokoontuu ensimmäistä kertaa järjestäytymiskokouksessaan 4. joulukuuta. Samalla valitaan JYYlle uusi hallitus.