Ei hakutuloksia.

Teksti  Arimo Kerkelä

Ajatuksen voimalla Illuminatia vastaan

Mind control eli mielenhallinta on erittäin negatiivinen sotilaallinen ase ihmiskuntaa vastaan. Se tarkoittaa sitä, että kaikki ihmisen ajatukset, unet ja alitajunta sekä käytös voidaan saada ulkopuoliseen kontrolliin supertietokoneiden ja satelliittien kautta. Näin sanoo ufologi ja lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde.

Norjassa asuvan Luukanen-Kilden mukaan mielenhallinta vaikuttaa aivojen frekvensseihin. Kun aivoihin lähetetään eri värähtelytasoja, voidaan ihmistä hallita ulkopuolelta.

”Jos olet oikeistolainen, niin sinut voidaan saada äänestämään vasemmistolaista”, hän havainnollistaa.

Miten mind controlilta voi sitten suojautua?

 

Rauni-Leena Luukanen-Kilden mukaan mielenhallinnassa voidaan käyttää mikrosiruja, joita levitettiin mm. sikainfluenssarokotteen mukana.

”Toisaalta tämän päivän teknologia ei tarvitse mikrosirua, että sinua voidaan ohjata. Riittää se määrätty frekvenssi, joka osoittaa sinuun. Mutta se on helpompi jos sinulla on mikrosiru, koska silloin sinua seurataan missä tahansa.”

Entä toimiiko usein mainittu foliohattu signaaleja vastaan?

”Ei toimi, se on ihan höpö höpöä. Periaatteessa sillähän vain pilkataan.”

Puolustuskeinoja kuitenkin on. Luukanen-Linde neuvoo, että vastaan voi taistella ajatusenergialla – siis ajatustemme voimalla. Tähän kykenee kuka tahansa.

”Kotona oleva tiskaava äiti voi ajatella positiivisesti, lähettää rakkausenergiaa vaikka Maa-planeetalle tai läheisille tai ystäville tai kaikille. Se menee perille. Siis jokaisella meillä on hirmuinen energia, jota me voidaan käyttää.”

Hän kertoo esimerkin Jugoslaviasta. Naton pommitukset eivät riittäneet Slobodan Miloševićin kukistamiseen. Milošević putosi vasta, kun miljoona ihmistä alkoi huutaa ja vastustaa kaduilla.

”Tässä oli taas demonstraatio mitä ihmisten ajatusenergia ja tämmöinen ihmisten voima saa aikaan. Käytetään sitä!”


Mind control

 • Ihmisiä ohjaava elektromagneettinen ase
 • Taustalla Illuminatin tai muiden halitsijoiden maailmanlaajuinen salaliitto.
 • CIA:n ensimmäinen kokeilu, Project Moonstruck, vuonna 1952.
 • Tunnettuja uhreja mm. Anders Breivik ja monet muut sarjamurhaajat.
 • Voitaisiin käyttää myös hyvään.
  Lähde: Rauni-Leena Luukanen-Kilde
 1. Marjut Kivimäki

  Kun ihmiseen on asennettu mikrosiru on se sitten tieteen nimissä tehty tai muutoin, niin kuka on silloin vastuussa tuon sirutetun ihmisen elämästä? Silloinhan kun ihminen on sirutettu mikään ei ole niinkuin ennen. Sirutettua ihmistä voidaan kiduttaa sirulla, aiheuttaa rytmihäiriöitä antaa sähköiskuja, vaikuttaa mieleen joko postitiivisesti tai negatiivisesti. Tuossa vain muutama esimerkki mitä sirutetulle ihmiselle voidaan aiheuttaa. Usein perhe hajoaa kukaan ei usko sirutettua ihmistä luullaan että hän kuvittelee kaikki mitä hänelle tapahtuu. Onko tämä eettisesti oikein? Usein nuo sirutetut ihmiset ovat vähempiosaisia ja heillä ei ole ns. turvaverkkoa takanaan usein ollaan asian kanssa yksin vaiko liekö se sitten tarkoituskin. Kuka on vastuussa tämänkaltaisesta kidutuksesta? Asiasta on puhuttava julkisesti enemmän koska ilmeisesti kyse ei ole mistään 2000 luvun ilmiöstä vaan tuota sirua on kehitelty jo useamman vuosikymmenen ajan suomessakin.

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 2. Heikki Parovuori

  Rohkenen kysyä Teiltä auttaakseni ystävääni hädässä.
  Minne Suomessa voi ottaa yhteyttä jos tuntee tulleensa sirutetuksi
  rikollisten toimesta?
  Viranomaisista ei ole apua löytynyt.
  Terveisin Heikki Parovuori

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 3. uhri myös

  Kysyisin myös apua, sellaiselle sivustolle kuten wanttoknow.info olisi hyvä saada suomalainen vastine. Mitenköhän paljon meitä on täällä suomessa?

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 4. Pena

  Tää kommenttiosio alkaa näyttää just siltä mitä toivoinkin _b

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 5. Tero Hyyppä

  Erilaiset mielenhallintatekniikat ovat olleet Suomessakin käytössä jo vuosikymmeniä. Jatko-sodassa jo alettiin käyttää hallusinogeenejä yhdessä erilaisten mielenhallintatekniikoiden kanssa taisteluväsymyksen voittamiseksi. Näitä sodassa kokeiltuja menetelmiä on sitten kehitetty aina vaan pidemmälle. nyt ollaan siinä pisteessä että tekniikka mahdollistaa mielenhallinnan älypuhelinten kautta. Katso vaan miten kaikki ihmiset tuijottavat koko ajan puhelimiaan. Näistä asioista ei kukaan vaan uskalla puhua koska heti leimataan salaliittoteoreetikoksi tai hulluksi. Mihin kaikki tämä hallinta tähtää, sitä en tiedä.

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 6. Maria Kojola

  Aloin epäillä mikrosirutusta luomenpoistoleikkauksen yhteydessä alettuani kärsiä oudoista kivuista ja myöhemmin todella julmasta kidustuksesta. Lopulta kotirauhaani alettiin rikkoa päivittäin ja minulle kirjoitettiin kolme psykiatrista diagnoosia. Kidutuksesta kärsin edelleen päivittäin. Nuo nuoret sadistiset lääkärit ja hoitohenkilökunta pilasivat elämäni.

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 7. Seija kinnunen

  Psykiatria on ahdistava ”tiede”
  Voin kuvitella millaiselta freudilais teorihin uskovat ihmiset ovat, vakivaltaisia ahdistelijoita.
  He vievat ihmisen minuuden, oman arvon tunnon.tekevat yksilosta oman mielikuvitus olentonsa ja sitten leikkivat silla..

  Rukoile jeesusta etta vapautuisit niista traumoista jota nuo vainoharhaiset teorioiden vaivaltaiset pakko tuputtjat ovat tehneet.

  Psykiatria on henkivalta ja demoninen tiede.
  Jokainen voi aistia heissa eugenismin.

  Yliviisaiden tieteita kuten pannukakku teoria, mutta vaarallinen, jota pannukakku ei ollut.
  Tiedan he tuhoavat ihmisia teorioillaan, joiden tekija on itse saatana.

  Ilmoita asiattomasta kommentista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *