Mind control eli mielenhallinta on erittäin negatiivinen sotilaallinen ase ihmiskuntaa vastaan. Se tarkoittaa sitä, että kaikki ihmisen ajatukset, unet ja alitajunta sekä käytös voidaan saada ulkopuoliseen kontrolliin supertietokoneiden ja satelliittien kautta. Näin sanoo ufologi ja lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde.

Norjassa asuvan Luukanen-Kilden mukaan mielenhallinta vaikuttaa aivojen frekvensseihin. Kun aivoihin lähetetään eri värähtelytasoja, voidaan ihmistä hallita ulkopuolelta.

”Jos olet oikeistolainen, niin sinut voidaan saada äänestämään vasemmistolaista”, hän havainnollistaa.

Miten mind controlilta voi sitten suojautua?

 

Rauni-Leena Luukanen-Kilden mukaan mielenhallinnassa voidaan käyttää mikrosiruja, joita levitettiin mm. sikainfluenssarokotteen mukana.

”Toisaalta tämän päivän teknologia ei tarvitse mikrosirua, että sinua voidaan ohjata. Riittää se määrätty frekvenssi, joka osoittaa sinuun. Mutta se on helpompi jos sinulla on mikrosiru, koska silloin sinua seurataan missä tahansa.”

Entä toimiiko usein mainittu foliohattu signaaleja vastaan?

”Ei toimi, se on ihan höpö höpöä. Periaatteessa sillähän vain pilkataan.”

Puolustuskeinoja kuitenkin on. Luukanen-Linde neuvoo, että vastaan voi taistella ajatusenergialla – siis ajatustemme voimalla. Tähän kykenee kuka tahansa.

”Kotona oleva tiskaava äiti voi ajatella positiivisesti, lähettää rakkausenergiaa vaikka Maa-planeetalle tai läheisille tai ystäville tai kaikille. Se menee perille. Siis jokaisella meillä on hirmuinen energia, jota me voidaan käyttää.”

Hän kertoo esimerkin Jugoslaviasta. Naton pommitukset eivät riittäneet Slobodan Miloševićin kukistamiseen. Milošević putosi vasta, kun miljoona ihmistä alkoi huutaa ja vastustaa kaduilla.

”Tässä oli taas demonstraatio mitä ihmisten ajatusenergia ja tämmöinen ihmisten voima saa aikaan. Käytetään sitä!”


Mind control

  • Ihmisiä ohjaava elektromagneettinen ase
  • Taustalla Illuminatin tai muiden halitsijoiden maailmanlaajuinen salaliitto.
  • CIA:n ensimmäinen kokeilu, Project Moonstruck, vuonna 1952.
  • Tunnettuja uhreja mm. Anders Breivik ja monet muut sarjamurhaajat.
  • Voitaisiin käyttää myös hyvään.
    Lähde: Rauni-Leena Luukanen-Kilde