Ei hakutuloksia.

Professoreiden palkkakone

Päivitys 14.7.
Näyttää siltä, että palkkakone toimii huonosti, jos sillä yrittää hakea tiettyä nimeä. On siis helpointa jättää Nimi-kenttä tyhjäksi ja etsiä henkilö suodattimien avulla (rajaamalla tiettyyn tiedekuntaan tai laitokseen).

Jyväskylän yliopiston vuoden 2009 palkkatiedoista ilmenee, että professorien palkoissa on ainakin ollut valtavia eroja. Merkittäviä eroja löytyy myös keskimääräisissä kokonaispalkoissa eri yksiköiden välillä. Jylkkärin palkkakoneella jokainen voi tutkia palkkatietoja.

Tarkoituksena on, että lukijat ilmoittaisivat meille kaikista huomionarvoisista havainnoistaan palkkatietoja koskien, jotta voimme perehtyä asiaan tarkemmin syksyllä, kun palaamme toimitukseen töihin. Vinkkejä voi antaa osoitteeseen paatoimittaja@jylkkari.fi tai suoraan tämän sivun kommentteihin. Laita sähköpostiin otsikoksi ”Palkkatiedot”, niin se löytyy kesän aikana kertyneen sähköpostine seasta.

Explore your results

Instructions: Käytä alla olevia suodattimia rajataksesi hakua. Tee uusi haku ylhäältä.

Klikkaa sarakkeen nimeä järjestelläksesi taulukon uudelleen.

Haetaan data… Jos tämä kestää pitkään, lataa sivu uudelleen.

Latauksessa voi kestää joitakin kymmeniä sekunteja.

Tiedot ovat Jyväskylän yliopiston toimittamia. Palkkatiedot ovat joulukuulta 2009. Uudemmat tiedot ovat salaisia, sillä yliopistolain muuttuessa virkasuhteet muuttuivat työsuhteiksi. Kaikkien virkamiesten palkka on julkinen nimikirjalain mukaisesti.

  1. Jarno Liski

    Tiedoissa tosiaan on virheitä. Esimerkiksi hiljattain kuollut Juha Sihvola on näissä palkkatiedoissa listattuna kahteen kertaan ja aivan eri kokonaispalkkatiedoilla.

    Ilmoita asiattomasta kommentista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *