Jyväskylän keskustan liikennesuunnitelma etenee. Hankkeen ohjausryhmä kokoontui perjantaina 30.9. Lehden mennessä painoon ei ollut tiedossa, mitä ohjausryhmä päättää suunnitelmista julkisuuteen kertoa.
Kauppakadun muuttaminen jaetun tilan kaduksi, jossa jalankulkijat, pyöräilijät ja autoilijat liikkuisivat samassa tilassa on kuitenkin edelleen ehdotuksissa mukana. Malli jättäisi tilaa myös kahviloiden ja ravintoloiden terasseille pysäköintipaikkojen kustannuksella.
Yläkaupungin poikkikatujen kaksisuuntaistamista ajetaan välttämättömyytenä. Sen katsotaan olevan ainoa tapa mahdollistaa kaksisuuntainen pyöräliikenne ajoradalla Vaasan- Cygnaeuksen- ja Gummeruksen-kaduilla. Yläkaupungin asukasyhdistys ei haluaisi katuja kaksisuuntaisiksi. Yhdistys syntyi vastustamaan kaksisuuntaistamissuunnitelmia.