04 kansi_LCMDF webPari vuotta sitten Le Corps Mince de Françoise oli yksi maailman lupaavimmista yhtyeistä, ainakin jos hypetyksen määrää oli uskominen. Parissa vuodessa ehti kuitenkin tapahtua paljon. Levyä ei kuulunut, manageri erotettiin, kosketinsoittaja jätti Emma ja Mia Kemppaisen jatkamaan duona ja nimi vaihtui LCMDF:ksi. Hetken aikaa vaikutti siltä, että bändi kuopattaisiin hiljaisuuden vallitessa, mutta nyt siskokset ovat palanneet hartaasti odotetun Love & Nature –debyytin kera.
Levyn ensimmäinen puolikas on tuoretta, villiä, röyhkeää ja kansainvälistä elektroa, jota on nautinto kuunnella. Parhaina esimerkkeinä rantahiekanlämmin Future Me, sekä takuuvarmasti päähän soimaan jäävä Gandhi. Puolenvälin jälkeen iskee kuitenkin uupumus, valitettavasti, ja b-puoli tuntuu a-puolen lahjattomalta äpäräsiskolta, joka jää vain toistamaan jo kerran kuultuja maneereja.
Joissain piireissä on varmaan yhtä muodikasta vihata LCMDF:ää kuin joissain toisissa piireissä sitä rakastaa. Levy ei missään nimessä ole kuitenkaan huono, ja piirien ulkopuolelle jättäytyneille se tarjoaa mukavaa ja kevyttä vuoden 2011 taidekoulushittiä. Sopii loistavasti taustamusiikiksi etkoille, tai tanssittavaksi trendikkäässä yökerhossa, ellei sitten satu olemaan liian Cool and Bored.

Juha Stenholm


”Vuoden 2011 taidekoulushittiä.”