Viisikymppinen Jyväskylän Ylioppilaslehti juhli ylioppilaslehtien tulevaisuutta puiden ja menneitä muistellen. Keskiviikkona 28. huhtikuuta järjestettyjen juhlien päätapahtumassa, yliopiston kirjastolla järjestetyssä paneelikeskustelussa taitettiin peistä ylioppilaslehtien tulevaisuudesta. Keskusteluun osallistuivat nykyisin Pieksämäen Lehden tuottajana toimiva Itä-Suomen ylioppilaslehden Uljaan entinen päätoimittaja Veera Järvenpää, viestinnän tutkija ja STT:n toimittaja Kimmo Mäkilä, Yleisradiolla työskentelevä Jylkkärin ex-päätoimittaja Timo Harakka ja Keskisuomalaisen emerituspäätoimittaja, ”maakuntasatraappi” Erkki Laatikainen.

Yliopiston kirjastolla järjestetyssä paneelikeskustelussa taitettiin peistä ylioppilaslehtien tulevaisuudesta. Keskusteluun osallistuivat nykyisin Pieksämäen Lehden tuottajana toimiva Itä-Suomen ylioppilaslehden Uljaan päätoimittaja Veera Järvenpää, viestinnän tutkija ja STT:n toimittaja Kimmo Mäkilä, Yleisradiolla työskentelevä Jylkkärin ex-päätoimittaja Timo Harakka ja Keskisuomalaisen emerituspäätoimittaja, "maakuntasatraappi" Erkki Laatikainen.
Emerituspäätoimittaja Lauri Perkki muisteli 1960–70-luvun vaihdetta Jylkkärissä jo paneelikeskustelun aikana.
Emerituspäätoimittaja Lauri Perkki muisteli 1960–70-luvun vaihdetta Jylkkärissä jo paneelikeskustelun aikana.
Journalistiikan opiskelijoiden Lööppi ry:n seminaarissa kuultiin muun muassa viestinnäntutkija Janne Ikosen mietteitä huumorista journalismissa.
Journalistiikan opiskelijoiden Lööppi ry:n seminaarissa kuultiin muun muassa viestinnäntutkija Janne Ikosen mietteitä huumorista journalismissa.
 50-vuotisjuhlat houkuttelivat kaupunkiin päätoimittajia. Lauri Perkki (oikealla) toimitti lehteä 1960-luvun ja 1970-luvun vaihteessa, Rauno Lahti taas 1980-luvulla. Edessä nykyinen päätoimittaja Marja Honkonen.
50-vuotisjuhlat houkuttelivat kaupunkiin päätoimittajia. Lauri Perkki (oikealla) toimitti lehteä 1960-luvun ja 1970-luvun vaihteessa, Rauno Lahti taas 1980-luvulla. Edessä nykyinen päätoimittaja Marja Honkonen.
Entisiä ja nykyisiä toimittajia: edessä Jylkkärissä keväästä 2009 ollut Juha Korhonen, takana nykyisin dj:nakin kunnostautunut Mikko Mattlar. Jarno Hartikainen (vasemmalla) oli järjestämässä Lööpin journalismiseminaaria.
Entisiä ja nykyisiä toimittajia: edessä Jylkkärissä keväästä 2009 ollut Juha Korhonen, takana nykyisin dj:nakin kunnostautunut Mikko Mattlar. Jarno Hartikainen (vasemmalla) oli järjestämässä Lööpin journalismiseminaaria.
Emeritapäätoimittaja Anna-Maija Tuuliainen ja emeritustoimittaja Juha Mäkinen.
Emeritapäätoimittaja Anna-Maija Tuuliainen ja emeritustoimittaja Juha Mäkinen.
Iltajuhlassa esiintyneen Ralli-Olgan Ulla antoi paikalla olleille kirjoittajille ohjeita muun muassa konjunktioiden käytöstä.
Iltajuhlassa esiintyneen Ralli-Olgan Ulla antoi paikalla olleille kirjoittajille ohjeita muun muassa konjunktioiden käytöstä.
Iltajuhlassa kuultiin Divarin helmi -palstalla esiteltyjä kappaleita: levysoittimen takana oli palstaa toimittava dj Mikko Mattlar.
Iltajuhlassa kuultiin Divarin helmi -palstalla esiteltyjä kappaleita: levysoittimen takana oli palstaa toimittava dj Mikko Mattlar.
Iltajuhlan humua Ilokiven mustassa laatikossa.
Iltajuhlan humua Ilokiven mustassa laatikossa.