JYVÄSKYLÄN YLIOPPILASLEHTI hakee toimitusharjoittelijaa syksylle 2024.

Harjoittelun pituus on kolmesta neljään kuukautta. Tehtävä on kokopäiväinen eli yhteensä 37,5 tuntia viikossa.

Toiveena on, että harjoittelija voi aloittaa harjoittelun elokuun alussa, jolloin harjoittelu päättyy marraskuun lopussa. Tarkempi aloitusajankohta on kuitenkin neuvoteltavissa. Mikäli harjoittelu alkaa myöhemmin kuin elokuun alussa, neljän kuukauden harjoittelujakso jatkuisi tammikuun 2025 puolelle, sillä Jylkkäri lomailee joulukuun ajan.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu sekä Jylkkärin printtiin että verkkoon kirjoittaminen ja kiinnostuksen mukaan valokuvaaminen sekä juttujen editointi. Myös videoiden, somen ja audion tekeminen on mahdollista.

Harjoittelijalta odotetaan hyvää kirjoitustaitoa, laajaa kiinnostusta ja intohimoa tehdä opiskelijoita koskevista aiheista juttuja, rohkeutta ja ideointikykyä. Taitto-ohjelma InDesignin ja verkon julkaisujärjestelmä WordPressin käyttökokemukset ovat eduksi, samoin somen hallitseminen.

Harjoittelupaikka on tarkoitettu korkeakouluopiskelijalle, jolla ei ole yli vuoden työkokemusta media-alalta, eikä aiempaa media-alan korkeakoulututkintoa suoritettuna. Harjoittelijalle maksetaan palkkaa koko harjoittelun ajalta.

Lähetä avoin hakemus, ansioluettelon, sekä juttunäytteet (2-3 kpl) sähköpostilla osoitteeseen henri.hakkinen@jylkkari.fi.

Jätä hakemuksesi viimeistään 9. toukokuuta kello 23.59 mennessä. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin. Haastattelut järjestetään viikolla 20.

Lisätietoja antaa päätoimittaja Henri Häkkinen sähköpostitse henri.hakkinen(at)jylkkari.fi tai puhelimitse +358 45 137 1957.

Jyväskylän ylioppilaslehti Jylkkäri on vuonna 1960 perustettu opiskelijalehti. Jutut käsittelevät opiskelijaelämää, politiikkaa ja yhteiskuntaa, kulttuuria, tiedettä sekä ajankohtaisia ilmiöitä. Jylkkäri on journalistinen julkaisu ja sitoutunut journalistin ohjeisiin.