JYVÄSKYLÄN YLIOPPILASLEHTI hakee toimitusharjoittelijaa keväälle 2024.

Harjoittelun pituus on kolmesta neljään kuukautta, ja se ajoittuu tammikuusta tai helmikuun alusta huhtikuun loppuun tai toukokuun puoliväliin. Tehtävä on kokopäiväinen eli yhteensä 37,5 tuntia viikossa.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu sekä Jylkkärin printtiin että verkkoon kirjoittaminen ja kiinnostuksen mukaan valokuvaaminen sekä juttujen editointi. Myös videoiden, somen ja audion tekeminen sekä taittaminen on mahdollista. Harjoittelijalta odotetaan hyvää kirjoitustaitoa, laajaa kiinnostusta ja intohimoa tehdä opiskelijoita koskevista aiheista juttuja, rohkeutta ja ideointikykyä. Taitto-ohjelma InDesignin ja verkon julkaisujärjestelmä WordPressin käyttökokemukset ovat eduksi, samoin somen hallitseminen.

Harjoittelupaikka on tarkoitettu korkeakouluopiskelijalle, jolla ei ole yli vuoden työkokemusta media-alalta, eikä aiempaa media-alan korkeakoulututkintoa suoritettuna. Harjoittelusta maksetaan Journalistiliiton työehtosopimuksen mukaista harjoittelijapalkkaa.

Hakemukset otsikolla ”Jylkkärin harjoittelija kevät 2024” pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen paatoimittaja(at)jylkkari.fi perjantaihin 17. marraskuuta kello 23.59 mennessä. Kerro hakemuksessasi, miksi haet harjoittelijaksi ja miksi olisit tehtävään sopiva sekä milloin voisit aloittaa. Liitä sähköpostiin mukaan myös ansioluettelosi sekä juttunäytteet (2–3 kpl). Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin.

Lisätietoja antaa päätoimittaja Oona Komonen sähköpostitse paatoimittaja(at)jylkkari.fi.

Jyväskylän ylioppilaslehti Jylkkäri on vuonna 1960 perustettu opiskelijalehti. Jutut käsittelevät opiskelijaelämää, politiikkaa ja yhteiskuntaa, kulttuuria, tiedettä sekä ajankohtaisia ilmiöitä. Jylkkäri on journalistinen julkaisu ja sitoutunut Journalistin ohjeisiin.