Jyväskylän yliopiston hallituksen opiskelijaedustajaksi eli hallopediksi päätettiin esittää Teemu Vasamaa (AU). Asiasta päätettiin edustajiston kokouksessa 22.10. äänestyksen jälkeen.

Haastatteluihin kutsuttiin kolme henkilöä, edustajiston puheenjohtaja Sonja Karppinen (Jyviva), Vasama ja Petteri Karjalainen, joka on aiemmin toiminut muun muuassa Pörssin koulutuspoliittisena vastaavana. Erityinen valintatoimikunta esitti äänin 4-1 Karjalaista tehtävään.Vasama sai yhden äänen.

Edustajisto päätyi valitsemaan AU:n Vasaman tehtävään 23 äänellä ohi valintatoimikunnan esittämän Karjalaisen, joka sai 15 ääntä. Suljetussa keskustelussa ennen äänestystä asian ratkaisi Jylkkärin nimettömien lähteiden arvioiden mukaan ryhmätaustojen lisäksi se, että Vasamaa pidettiin enemmän nimenomaan opiskelijoiden edustajana, kun taas Karjalaisen katsottiin osan edustajien silmissä olevan enemmän halukas keskittymään yliopiston eikä niinkään sen opiskelijoiden asian ajamiseen.