Ei hakutuloksia.

Keskisuomalaisen Jyväskylän peruskurssi on täällä taas – Uusille korkeakouluopiskelijoille tarjolla tuhti juttupaketti

Kuva: Sami Saarenpää

Keskisuomalaisen vuosi sitten avatussa Jyväskylän peruskurssi -osastossa on uunituoretta sisältöä. Uusille jyväskyläläisille korkeakouluopiskelijoille suunnatun sivuston jutut ovat jälleen Keskisuomalaisen kesätoimittajien tekemiä.

Uudet jutut käsittelevät muun muassa valtakunnalliseen julkisuuteen nousseita Jyväskylän yliopiston tai ammattikorkeakoulun kasvatteja, opiskelijan taloutta, Jyväskylän käytettyjen pyörien markkinoita ja YTHS:n tarjoamia terveyspalveluja. Luvassa on myös vinkkejä uusien kavereiden saamiseksi sekä katsaus Jyväskylän ylioppilaskunnan rakennusbisneksen historiaan.

Sivustolta löytyvät edelleen myös vuoden takaiset artikkelit. Opiskelijan näkökulmasta kirjoitettua luettavaa riittää siis runsaasti.

”Jyväskylän peruskurssilla haluamme esittäytyä uusille, usein kaupunkiin juuri muuttaneille opiskelijoille”, Keskisuomalaisen sähköisten sisältöjen tuottaja Juho Hämäläinen toteaa.

Jyväskylän peruskurssi löytyy osoitteesta https://www.ksml.fi/jyvaskyla-tutuksi/

Jutut ovat maksumuurin takana, mutta Jyväskylän peruskurssin artikkeleissa tarjotaan kuukauden pituinen ilmainen digitilausjakso Keskisuomalaisen kaikkeen verkkosisältöön.