Onko sinulla pää täynnä ideoita? Pelkäätkö, ettei yksikään media suostu niitä toteuttamaan? Pelko pois, sillä Jylkkärin harjoittelijana pääset toteuttamaan repäisevimmät ja omituisimmat juttusi*. Jylkkäri kirii kovaa vauhtia Suomen parhaaksi ylioppilaslehdeksi** ja tarvitsemme joukkoomme*** uskaliaan tyypin uhraamaan 37,5 -tuntisen työviikkonsa journalismin alttarille.

Harjoittelijalle olisi tilausta elokuun alusta, mutta mikäli kesälle on muita suunnitelmia, voidaan aloitusajankohdasta myös joustaa jonkin verran.

Kohtapuolin 60 vuotta täyttävä Jylkkäri ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa paperisena, mutta nettisivuille tehdään jatkuvasti juttuja. Harjoittelijan työnkuvaan kuuluu juttujen ideoiminen ja kirjoittaminen, valokuvaaminen, lehden taittaminen ja avustajien juttujen editoiminen. Missään näistä ei ole pakko olla parasta A-ryhmää, vaan harjoittelija saa kosolti apua ja koulutusta tehtäviinsä.

Jylkkärissä myös tehdään kaikkea mahdollista, jos idea on tarpeeksi hyvä. Niinpä harjoittelija pääsee tekemään myös videota, podcasteja, somesisältöä ja ylipäänsä kaikenlaista mediasisältöä mikä kiinnostaa ja mitä tarvitsemme.

Edellytämme:

      Media-alan opintoja, jotka ovat siinä vaiheessa että voit käydä harjoittelun (Eli ei suoritettua alempaa korkeakoulututkintoa, eikä yli vuotta työkokemusta).

      Hyvää kielitaitoa ja kykyä kirjoittaa mielenkiintoisia, mutta selkeitä journalistisia artikkeleita

      Auttavaa ymmärrystä Photoshopista ja InDesignista

      Intohimoa tehdä opiskelijoita koskettavista aiheista juttuja

Tarjoamme:

      Neljä kuukauden harjoittelun siten, että ensimmäisestä kuusta ei makseta palkkaa, mutta kolmelta kuukaudelta työehtosopimuksen mukaisen harjoittelijapalkan

      Kullanarvoista kokemusta lehden tekemisestä ja taittamisesta alusta loppuun

      Tilaisuuden toteuttaa ideoita, joita ei muualla voi

      Erittäin mukavan ja rennon työyhteisön

      Mahdollisuuden asua JYY:n asunnoissa

Jos koet olevasi henkisesti ja fyysisesti valmis neljän kuukauden surrealistiseen seikkailuun, toimita hakemuskirje, CV ja juttunäytteitä 7.4. klo. 23.59 mennessä osoitteeseen paatoimittaja@jylkkari.fi. Otsikoi sähköpostisi ”Jylkkärin harjoittelijahaku”.

 

Lisätietoja antaa päätoimittaja, Jeesus-imitaattori ja tuleva pomosi Jumalan armosta tai siitä huolimatta: Tuukka Tervonen puhelinnumerosta 045 137 1957.

 

* Toisinaan joutuu myös tekemään tylsiä juttuja, pahoittelemme.

** Kilpailijat vähenevät sitä vauhtia, että olemme pian Suomen ainoa ja niinpä myös paras ylioppilaslehti.

*** Joukolla tarkoitamme päätoimittajaa ja siviilipalvelushenkilöä.