2/2019

Pimeän voimat ei kuulu Jylkkäriin! Päätoimittaja vaihtoon. Juusto kuuluu päälle!

anonyymi

Käyköhän näissäkin vaaleissa niin, että poliitikot lupaavat opiskelijoille kuun taivaalta, mutta kun vaalit ovat ohi, jatkuu samanlainen opiskelijoiden muroihin kuseminen?

opiskelijan muisti on pitkä

Uusi päätoimittaja sanoo juuston tulevan voileivässä alimmaksi. Absurdi väite, akateemisen ihmisen pitäisi ymmärtää paremmin. Tulen palaamaan vielä aiheeseen.

FakeNews

Ruusupuistoon lisää tulostimia! Naurettavaa, että kaikille opiskelijoille on vain yksi tulostin, jota myös opettajat tuppaavat käyttämään.

Jono20min

Uusien simpsonien huonolle laadulle tehtävä jotain. Päättäjät herätkää.

anonyymi

Myynnissä se trampoliini onko ruostetta pahasti nouto+testaus huomenna?

-P.K.

1/2019

Olispa tullut ilmastovaalit.
Fack öyhöttäjät

Etäopiskelijakin on opiskelija! Erityisesti IT-tiedekunta tarkoituksella rekryää etäopiskelijoita ja kuitenkin kohdellaan toisen luokan opiskelijoina. Etänäkin voisi olla yhteisöllisyyttä ja tukea, muutakin kuin IRC jossa samat nimimerkit pyörineet vuodesta 2005.
60 op vuodessa etänä

Tapio Puolimatka ottaa päähän. Taas se ratsastaa Jyväskylän yliopiston professuurilla selittämässä epätieteellistä roskaansa.
Pimeydenvoimat666

Miksi JYYn vujut maksaa niin paljon? Kenellä on oikeasti varaa niihin?
Budjettibilettäjä

8/2018

Nimimerkille ”Opintotuet opiskeleville”: Kyllä sais tulorajoissa olla tilannekohtaista vaihtelua. On meitäkin, joiden on pakko selviytyä ilman asumistukea, koska siviilisääty, ja jotka ollaan jo tyydytty halvimpiin mahollisiin asunnontapaisiin.
Huvikseen kukaan töitä tee

Päärakennuksessa kirjaamon vieressä on kaksi identtistä vessaa. Erotettuna miesten ja naisten vessoiksi kyltillä.
Ja toiseen useammin jonoa. yhden kyltin takia.

Miksi ylioppilaskunnat ovat antaneet opiskelijakortin mobiilisovelluksen monopolioikeuden Frank-sovellukselle, joka paskapostaa jatkuvalla syötöllä mainoksia opiskelijoiden puhelimiin?
Olispa kilpailua

En ymmärrä Ilokiven hiljaista ruokatilaa. Ihmiset pölöttävät siellä ihan yhtä paljon kuin muuallakin. Jos käytätte huonetta, olkaa hiljaa. Muuten sen tarkoitus menee hukkaan.
Missä hiljaisuus?

7/2018

Ehdotan vaihtareille suunnattua pyöräkurssia: pyörän sopiva koko, jarruttaminen ja ohjaaminen vois olla perusvaiheen aiheina.
Vaihtaripyörät toisaalta viihdyttää

Yliopistolla pitäisi olla enemmän ryhmätyöhuoneita ja muita hiljaisia opiskelutiloja ympärivuorokauden käytettävissä. Onneksi Rentukassa on yksi, mutta tila on liian pieni koko yliopiston käytettäväksi. Muut tilat kuten kirjasto meneekin liian aikaisin kiinni.
VanhanaikaistaOpiskeluaJyväskylässä

Yliopiston kirjaston hiljaiset työskentelytilat on tarkoitettu ihan oikeasti hiljaiseen työskentelyyn. Liian usein siellä tapaa ryhmätöiden tekijöitä jotka eivät välitä tästä säännöstä.
Hävettää ja hävetkää

Ihme nillitystä tulorajoista. 12 000 €/vuosi tienaava ei tarvitse täysiä opintotukia. Lopettakaa ryyppääminen ja muuttakaa soluun, jos ei rahat riitä.
Opintotuet opiskeleville

Sinä yliopiston kirjastossa kännykkään kovaäänisesti lörpöttelevä, hiljaisella alueella räkänaurua porukassa vetävä tai muuten vaan älytöntä älämölöä harrastava kanssaopiskelija, voisitko lopettaa sen? Missään muussa kirjastossa ei törmää vastaavaan käytökseen. Hävytöntä!
Pappahattutäti

6/2018

En sitte opiskellut, kun autolle ei löytynyt paikkaa. Agoran autoralli ja Sem.mäen hiekkakentän päin vittua tehdyt autorivit sai riittää.
1-vyöhykkeen graduilua

Oispa ylioppilaskunnalla oma palju. Siinä Ilokiven takana. Sieltä kelpaisi katsella maailmanmenoa. Ja vaikka vähän opiskellakin. Jyri ja Mikko kannattaa tätä myös.
Joonas Könttä

Fuksit on pilannu kaiken!
Ei fuksi

Tiedoksi: Librillä on kaksi linjastoa, joista saa ruokaa. Taas ovat sopulit jonottaneet pelkästään etummaiselle linjastolle, vaikka takimmaisella linjastolla ei ole ketään.
Älkää maksako tyhmyysveroa

Pura tuntojasi tälle palstalle lähettämällä viesti numeroon 045 137 1957 tai alla olevalla lomakkeella. Asiattomia, yksityisyyden suojaa tai ihmisarvoa loukkaavia viestejä ei julkaista.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.