JYY-Palvelut Oy ulkoistaa kiinteistöjen päivystyksen, teknisen huollon sekä piha-alueiden hoitoon ja ylläpitoon liittyvät palvelut. Samalla JYY-Palvelut luopuu JYY-konsernin ulkopuolisille tahoille tehtävistä huoltotöistä. JYY-Palvelut Oy on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan JYYn omistaja tytäryhtiö.

Muutosten seurauksena JYY-Palveluista on irtisanottu kaksi työntekijää.

Huoltotöiden osittaiseen ulkoistukseen päädyttiin kustannustehokkuuden vuoksi. Toimintojen modernisoitumisen vuoksi työvoiman tarve on JYYn toimitusjohtajan Marko Huttusen mukaan pysyvästi ja oleellisesti vähentynyt. Muutoksilla saavutetaan Huttusen mukaan 50 000 euron säästöt vuosittain.

”JYY-Palveluilla on jo pitkään ollut tarve tehostaa huolto- ja päivystystyötä kiinteistöjen modernisoitumisen takia”, Huttunen toteaa.

JYY-Palvelut huolehtii edelleen asiakkaiden vikailmoituksista, siivouksista sekä huoneistotarkistuksista. Kiinteistöt sijaitsevat Kortepohjan ylioppilaskylässä ja Vehkakujalla sekä Seminaarinmäellä.

Ulkoistetut huoltotyöt tuottaa jatkossa 360 Palvelut Oy. Päivystyksen ja talotekniikan sekä turvateknisten järjestelmien valvonnan puolestaan tuottaa K2 Turvapalvelut Oy.