Ei hakutuloksia.

Teksti ja kuvat Henrik Huusko

Gallup: Pitäisikö yliopistolla olla 24/7 auki oleva opiskelijatila?

Tällä hetkellä Jyväskylän yliopistolla ei ole tiloja, joissa voisi opiskella vuorokauden ympäri.

”Olisi ihan ok, sillä osa tykkää tehdä yölläkin. Ongelma voisi olla, että miten se käytännössä onnistuu. Tilan voisi varata vaikka yliopiston tunnuksilla. Idea hyvä, joskin käyttöä itselle ei ehkä olisi yhdeksää myöhempään. Tila voisi sijaita Seminaarinmäellä, keskustassa tai yliopiston rakennuksessa.” Saija Ojala, kemia
”Mikä ettei – ainakin pidennetyt aukioloajat. Itselleni tulisi käyttöä, koska olen välillä töissä, joten pidemmät aukioloajat antaisivat joustovaraa. Aikaa tarvitsee myös koulutehtäviin välillä projektiluontoisesti enemmän. Tilojen sijaintina kirjasto olisi looginen, sillä lukusalin kirjoja ei saa lainattua.” Karri Kekkonen, sosiologia
”Ei välttämättä tarvitsisi olla 24/7. En tulisi yöllä kuitenkaan, joten ei olisi tarvetta itselleni. Itselleni riittää, että on auki kellonympäri noin aamukahdeksasta iltakahdeksaan. Sijainti voisi olla kirjastolla tai sen lähettyvillä kuten keskustassa.” Sanni Vatanen, aikuiskasvatustiede

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *