Opiskelijavoimin pyörivän Vappuradion ohjelmaan mahtuu tänä vuonna yli 80 tuntia ohjelmaa ja sitä on tekemässä yli 50 henkilöä. Tapahtumaa on kehitelty kuumeisesti koko kevät ja ensimmäinen suunnittelupalaveri pidettiin jo maaliskuussa.

Vappuradion päätoimittajan Jyri Salosen mukaan toimintaa on pyritty viemään isompaan suuntaan. Mukana on Lööpin lisäksi tänä vuonna Pörssi, Imago, Linkki sekä puheviestinnän opiskelijoita.

Salosen mukaan Vappuradio on haluttu pitää matalan kynnyksen toimintana, jossa opiskelijat pääsevät tekemään mieleistään ohjelmaa. Tulevasta ohjelmasta Salonen nostaa esille muun muassa intti- ja seksiradiot sekä vappupäivän erikoislähetyksen, jolloin kuuntelijat voivat soittaa studioon.

Suomiräpin ystäviä hemmoteltiin, kun No Reason Boner valtasi eetterin rap-aiheisella ohjelmallaan. Vieraiden ja muun ohjelman lisäksi radioaalloilla kuultiin NRB:n singlen ”Älä vittu viitti” odotettu ensisoitto.

Katso videolta NRB:n tunnelmia radio-ohjelman tekemisestä. Vappuradiota voi kuunnella osoitteesta http://www.vappuradiojkl.net/.