Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee toimittajaa Jyväskylän ylioppilaslehti Jylkkäriin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toimittajan pääasiallista työtä on juttujen ideointi ja kirjoittaminen sekä lehden taittaminen InDesignilla. Työtehtäviin kuuluu myös valo- ja videokuvausta sekä editointia.

Jylkkärin toimittaja on kampuksen oma kylähullu, joka uskaltaa laittaa itsensä likoon vuosien päästäkin muistettavan jutun saamiseksi. Työssä on tärkeää itseohjautuvuus ja laatikon ulkopuolinen ajattelu. Hakijalta toivotaan myös taittotaitoa ja kokemusta uutistyöstä. Yliopistoyhteisön ja ylioppilaskunnan tuntemus lasketaan hakijan eduksi. Toimittajan laskennallinen työaika on 30 tuntia viikossa.

Työsuhde alkaa 7.8. tai sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin viimeistään 1.9.2017. Tehtävästä maksettava palkka on 2090,40 euroa kuukaudessa (Journalistiliiton työehtosopimuksen palkkaryhmä 2A, 80-prosenttinen työaika). Lehti ei ilmesty kesällä, joten lehden työntekijät lomautetaan kesä- ja heinäkuun ajaksi.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon tulee olla perillä viimeistään 2.5.2017 klo 16.00. Liitä hakemukseen juttu- ja/tai taittonäytteitä.

Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen paatoimittaja (a) jylkkari.fi. Hakemuksen liitteineen tulee olla pdf-muodossa. Merkitse sähköpostin osoitekenttään ”Toimittajan haku”.

Haastattelut järjestetään maanantaina 8.5. iltapäivällä.

Lisätietoja

  • Jylkkärin päätoimittaja Jaana Kangas
  • paatoimittaja (a) jylkkari.fi
  • JYYn toiminnanjohtaja Mari Kröger
  • toiminnanjohtaja (a) jyy.fi