Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee Jyväskylän ylioppilaslehteen toimittajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 25.2.2013 alkaen tai sopimuksen mukaan.

 

Toimittajan pääasiallista työtä on juttujen ideointi ja kirjoittaminen sekä lehden taittaminen. Lehti taitetaan InDesignilla. Hakijalta edellytetään taittotaitoa ja kokemusta uutistyöstä. Hakijan eduksi lasketaan herkkä uutisvainu ja yliopistoyhteisön tuntemus. Työ painottuu virka-aikaan, mutta edellyttää satunnaisia iltatöitä.

Toimittajan laskennallinen työaika on 35 tuntia viikossa. Tehtävästä maksettava palkka on 1734,36 euroa/kk, jonka lisäksi maksetaan mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Sopimuksessa on neljän kuukauden koeaika. Lehti ei ilmesty kesällä, joten lehden työntekijät lomautetaan kesä- ja heinäkuuksi. Tarvittaessa elokuun töitä voidaan sovitella.

 

Vapaamuotoisen hakemuksen tulee olla perillä 20.2.2013 kello 10.00 mennessä. Liitä hakemukseesi juttu- ja taittonäytteitä. Hakemuksen voi toimittaa myös sähköisesti osoitteeseen paatoimittaja@jylkkari.fi. Tällöin hakemuksen liitteineen tulee olla pdf-muodossa. Postiosoite: JYY, Keskussairaalantie 2, 40600 Jyväskylä. Kuoreen tai sähköpostin aihekenttään tulee lisätä merkintä ”Ylioppilaslehden toimittaja”. Hakemuksia ei palauteta. Haastattelut ja valinta suoritetaan 21. – 22.2.2013.

 

JYY on noin 12 000 yliopisto-opiskelijan muodostama julkisoikeudellinen yhteisö, joka on perustettu 1934 toimimaan jäsentensä yhdyssiteenä ja edistämään heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä pyrkimyksiä. Jyväskylän ylioppilaslehti on vuodesta 1960 julkaistu tabloid-kokoinen lehti, joka ilmestyy kolmen viikon välein 12 kertaa vuodessa lukukausien aikana. Toimituksessa työskentelee lisäksi päätoimittaja ja valokuvaamisesta vastaava siviilipalvelusmies.

Lisätietoja:

  • Päätoimittaja Minna Tiainen
    045 137 1957 | paatoimittaja (at) jylkkari.fi
  • Pääsihteeri Sami Tuori
    045 138 6816 | paasihteeri (at) jyy.fi

Jyväskylässä 4.2.2013,
Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan hallitus