Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) hakee Jyväskylän ylioppilaslehteen uutta päätoimittajaa 30.1.2017 alkaen. JYY on noin 12 000 jäsenen edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Toimimme jäsentemme edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

Päätoimittajana vastaat lehden toimituksellisesta sisällöstä ja teknisestä toteutuksesta sekä toimit toimitussihteerinä ja toimituksen lähijohtajana. Työhösi kuuluu myös vastuu lehden taloudesta. Tehtävä vaatii taitoa suunnitella sekä kykyä tehdä itsenäisiä toimituksellisia päätöksiä. Tehtävän menestyksekkään hoidon edellytyksenä on yliopistoyhteisön ja ylioppilaskunnan tuntemus. Taittokokemus katsotaan eduksi.

Toimita hakemuksesi työnäytteineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla pdf-muotoisena liitteenä 19.1. klo 12.00 mennessä osoitettuna JYYn edustajistolle. Sähköpostin otsikkokenttään ”päätoimittajan haku”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi.

 

Edellytämme sinulta:

– kokemusta lehtityöstä
– erinomaista suomen kielen taitoa
– sähköisten viestintäkanavien tuntemusta (nettisivut, sosiaalinen media)
korkeakouluopintoja

Tarjoamme sinulle:

– mahdollisuuden kehittää lehden sähköistä viestintää (sosiaalinen media, videot, podcastit)
– kiinnostavan toimintaympäristön
– hauskan ja kannustavan työyhteisön

 

Jyväskylän ylioppilaslehti on vuodesta 1960 julkaistu tabloid-kokoinen lehti, joka ilmestyy 10-11 kertaa vuodessa lukukausien aikana. Lehden normaalipainos on 6 000 kappaletta. Lisäksi lehdellä on omat jylkkari.fi-osoitteessa toimivat verkkosivut. Toimitus on kolmihenkinen: päätoimittaja, taittava toimittaja ja yleensä visuaalisuudesta vastaava siviilipalvelusmies. Lehden tekemiseen osallistuu myös avustajajoukko, jonka ohjaamisesta päätoimittajana vastaat.

Haettava toimi on sopimuspalkkainen. Lehti ei ilmesty kesällä, joten lehden työntekijät joudutaan lomauttamaan kesäaikana kahdeksi kuukaudeksi. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Ennakkohaastattelut pidetään 25.-26.1.2017, ja valinnan tekee JYYn edustajisto kokouksessaan 26.1.2017. Edustajiston kokouksessa hakijat haastateltaneen lyhyesti uudelleen.

Hakemukset: JYYn toiminnanjohtaja Mari Kröger, toiminnanjohtaja@jyy.fi

Lisätietoja: Päätoimittaja Jaakko Kinnunen, 045 137 1957, paatoimittaja@jyy.fi