Näyttävää mutta sekavaa toimintaa

David Ayer: Suicide Squad (DC Entertainment)

Supersankarielokuvien vyörylle ei näy loppua, mikä ihastuttaa toisia ja ärsyttää heidän vieruskavereitaan. Genren uusin elokuva on DC Comicsin Suicide Squad, joka kertoo perinteisistä pahiksista kootusta erikoisjoukosta, joka pakkovärvätään hyvisten puolelle.

Elokuvan juonta ei tarvitse analysoida sen enempää. Näyttelijöistä Will Smith tekee juuri sen suorituksen, jota Will Smithiltä voi odottaakin. Margot Robbie onnistuu parhaiten omassa roolissaan kauniina mutta hulluna rikollisena, joka ainoana hahmona onnistuu kaappaamaan yleisön huomion.

Jos supersankarileffat ovat mielestäsi hyvä idea ja haluaisit nähdä niitä lisää, käy ihmeessä katsomassa tämäkin elokuva. Jos taas pidät kyseistä lajityyppiä lapsellisena ajantuhlauksena, voit suosiolla käyttää rahasi parempaan tarkoitukseen.