MacGyver avaruudessa

Yksin Marsissa

Cast Awayn haaksirikkoisella Chuckilla (Tom Hanks) oli helppoa. Autiolle saarelle huuhtoutunut miekkonen sentään tiesi, että apua löytyisi samalta planeetalta, eikä saarikaan ole asuinpaikaksi pahin mahdollinen. Hieman vaikeampi tilanne on Ridley Scottin ohjaaman Yksin Marsissa -elokuvan astronautilla (Matt Damon), joka yrittää selvitä nokkeluutensa turvin Marsin kamaralla.

Yksin Marsissa on erinomainen elokuva. Vaikka maailma on rakennettu huolella, ei katsojaa uuvuteta tiedejargonilla. Viihdyttävä teos antaa tilaa erinomaiselle pääroolille ja toimivalle tarinankerronnalle.

Aiemmin kehutun Scottin viimeisimmät ohjaustyöt ovat saaneet ristiriitaisen vastaanoton. Yksin Marsissa eroaa edeltäjistään ainakin yhdellä ratkaisevalla tavalla: elokuva ja sen hahmot eivät ota itseään liian vakavasti.

 

Lue lisää:

Yksin Marsissa (29.10.2015)