Kirja, joka voi tehdä sinusta paremman ihmisen

Mad Success – Seikkailijan Self Help (Johnny Kniga)

Madventuresista (tai ehkä jo paremmin Docventuresista) tunnettujen Riku Rantalan ja Tuomas Milonoffin uusin teos ilmoittaa olevansa ainoa lukijan koskaan tarvitsema elämäntaito-opas, jonka 99 askelta tuovat menestystä duunissa, reissussa ja elämässä.

Varsin markkinahenkiset kääreet eivät kerro paljoakaan itse kirjasta. Käytännössä Mad Success on kepeästi mutta perusteella koottu tieto- ja opaskirja, joka pyrkii tarjoamaan ohjeita hyvään elämään. Teoksen punaisena lankana toimivat seitsemän kuolemansyntiä, joita on käsitelty samaan tapaan myös kaksikon Truths & Rights -radio-ohjelmassa.

Erinomainen teos todella antaa uutta ajateltavaa. Suosittelen.

 

Lue lisää:

Lukumatkoja maailmalle (28.9.2012)