Ei hakutuloksia.

Kauppakadun Appro ruuhkautti jälleen Escapen narikan

Kauppakadun Approbatur 2014
Kauppakadun Appron osallistujia aloituspaikalla ennen ensimmäistä lähtöä.

Torstaina järjestetty Kauppakadun Appro -opiskelijatapahtuma keräsi tänä vuonna yli 5000 osallistujaa kiertämään Jyväskylän baareja.

Loppuillasta osa Approbaturiin osallistujista koki pettymyksen, kun yhtenä jatkopaikkana toimineen yökerho Escapen jono pysähtyi pitkäksi aikaa. Monet osallistujat odottivat sisäänpääsyä jopa tuntikausia, kun yökerhon narikan kerrottiin olevan täynnä.

– Kun lippuja myydään niin paljon, niin jonoa tulee vääjäämättä. Rannekkeet myydään tiettyyn loppupaikkaan, mutta jonossa saattaa olla myös ihmisiä, jotka ovat saaneet lipun muualle mutta haluavat Escapeen, Kauppakadun Approbaturin projektipäällikkö Tapani Neuvonen sanoo.

Neuvosen mukaan lippuja ei kuitenkaan ole myyty liikaa.

– Ei niitä periaatteessa myydä liikaa. Siitä oli taas puhetta, että jonoa pitäisi saada nopeutettua, kun viime vuonna oli samanlaista ongelmaa.

Vielä ei ole varmaa, kuinka ongelmaan aiotaan puuttua ensi vuonna.

– Sellaisista jonoista ei ole kenellekään hyötyä. Pitää miettiä, että onko sinne mahdollista myydä vähemmän lippuja, vai kuinka sujuvuutta voitaisiin parantaa, Neuvonen pohtii.

Muuten tapahtuman järjestelyt sujuivat järjestäjien näkökulmasta hyvin.

– Ei ollut mitään yllätyksiä tai vastaavaa. Päivä meni ihan sujuvasti.

  1. jvj

    Escin narikka näköjään yllätti kaikki aivan kuten talvi yllättää autoilijat joka vuosi. Ainakin osaan valita jatkopaikan paremmin ensi vuonna. Kaikesta huolimatta kiitos kuitenkin järjestäjille. Ei appro nyt aivan paska ollut vaikka kyseisen juottolan jono lannistikin jatkomielialan aivan täysin.

    Ilmoita asiattomasta kommentista

Kommentointi suljettu.