Viime vuonna Jyrockissa esiintyi muun muassa rap-artisti Tuuttimörkö. Kuva: Jere Kyrö.

Huhtikuussa järjestettävän Jyrockin esiintyjät on julkistettu ja lipunmyynti alkanut.

11.-12. huhtikuuta Ilokiven alakerrassa vietettävään tapahtumaan saapuu muun muassa ruotsalainen Jenny Wilson, joka on aikaisemmin esiintynyt Suomessa vain kaksi kertaa. Suomalaisista suuruuksista Jyrockissa taas nähdään juuri uuden “The New Mystique” -levyn julkaissut Tuomo. Paikallista väriä taas edustaa esimerkiksi Muuan mies.

Muita esiintyjiä Ilokivellä ovat perjantaina Jenny Wilsonin ja Muuan Miehen lisäksi Ruger Hauer, Foster Parents, Faenimal Arm, Rekami, Black Twig, Rauhatäti ja Biniyam. Lauantaina lavalla nähdään Tuomon vanavedessä venäläinen Everything is Made in China, norjalainen Sturle Dagsland, Cola & Jimmu, Gommi & Rommi, Total Recall, HALTI, Damn Seagulls sekä Mr. Peter Hayden. Ohjelmisto päivittyy todennäköisesti vielä muutamalla artistilla sekä Vakiopaineessa järjestettävällä päiväklubilla.

Ensi vuonna Jyrock juhlii 30-vuotissyntymäpäiviään. Tapahtuma on Suomen vanhin sisäfestivaali, ja sen järjestää Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta. Jyrockin lipunmyynti käynnistyi 3.2 Tiketissä sekä Ylioppilastalon toimistossa.