YK-edarin Aino Elomäki (edessä) oli erityisen ylpeä vaaliliiton ensikertaisista, joita oli porukassa paljon. ”Porukka on ollut tosi reipasta”, hän toteaa. YK-edarista kuitenkin todetaan, että viime aikainen loan heitto on oikeasti harmittanut ehdokkaita. ”Mutta hyvällä itseluottamuksella mennään silti!”
Grönionin pöydässä oli rauhallista, mutta pientä jännitystäkin oli ilmassa.
Ennakkoäänissä johtopaikan napanneen Pörssi & Dumpin kaikki ehdokkaat eivät olleet vielä ehtineet paikalle. Vaaliteltoilla he kuitenkin olivat, sateesta huolimatta. Sitoutumattomien ja sitoutuneiden sanasotaan he suhtautuvat mietteliäästi. ”Tilaa on kuitenkin molemmille ja kaikkia tarvitaan.”
Jyvivalla oli hyvät tunnelmat ennen ennakkoääniä. Jyväskylän yliopiston meemisivuston kanssa käytyyn debattiin he suhtautuvat huumorilla.