Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan edustajistovaalit on voittanut sitoutumaton ryhmä Pörssi & Dumppi. Ryhmä sai 9 paikkaa jaossa olleista 41 paikasta. Toiseksi tuli viime vaalien voittaja Jyviva 8 paikallaan. Ääniharavat P&D:ssa olivat Iiro Korhonen (42) ja Juho Tikkanen (39) ääntä.

Vaalien äänikuningas sen sijaan on Eero Kauppi (54) Keskustaopiskelijoista ja äänikuningatar (54) Jonna Temonen Kokoomusopiskelijoista.

Nykyedustajiston ulkopuolelta valittujen kärkikymmenikössä olivat Iiro Korhonen, Anna Kylmänen (Grönioni), Eero Kauppi, Johanna Kujanpää (YK-edari), Jonna Temonen, Aapo Pöyhönen (Jyviva) ja Kunal Garg (Luoti).

Näiden vaalien suurin häviäjä Poikkitieteilijät, jotka yhdistyivät tämän vuoden vaaleihin Pressuren kanssa. He saavat yhdessä vain yhden paikan, kun kaksi vuotta sitten Poikkitieteilijöillä itsellään oli 5 paikkaa. Pressurella oli viime edarissa yksi paikka.

Tämän vuoden uusi ryhmä Mitävittua-kerho ei saanut yhtään paikkaa.

Keskustaopiskelijat saivat neljä paikkaa, samoin Luoti, YK-edari ja Kokoomusopiskelijat. Grönioni ja Demariopiskelijat saivat molemmat kolme paikkaa. Kristilliset saivat yhden paikan.

Sitoutumattomat ryhmät saivat 18 paikkaa ja sitoutuneet 23.

Ylioppilaskunnan nykyisestä hallituksesta läpi menivät vain Antti Seppänen (Jyviva) ja Hanna Huumonen (Demariopiskelijat). Edustajiston puheenjohtaja Joonas Könttä valittiin myös edariin tulevalle kaudelle.