Kortepohjan ylioppilaskylän ryhmätyötilassa pystyi katsomaan telkkaria vielä keväällä 2012. Kuva: Tommi Puska

Kerroimme Jylkkärin toukokuisessa numerossa Ylioppilaskylään perustetusta kerhotilasta. D-talossa sijaitsevassa tilassa on sittemmin harrastettu ei-toivottuja aktiviteetteja, kun kesän aikana huoneistossa sijaitseva Samsung-merkkinen televisio oli kadonnut.

”Televisio oli irroitettu kaikessa rauhassa seinästä, telineineen päivineen. Tilapalvelu on sitä mieltä, että korvaavaa televisiota ei ehkä hankita.” kertoo tekninen avustaja Martti Lummukka. Tapauksesta on tehty rikosilmoitus, mutta epäiltyjä ei poliisilla tällä hetkellä ole.

 

Kerhotiloista tehtiin myös myöhemmin toinen rikosilmoitus epäonnistuneesta ryöstön yrityksestä. Laitosmies oli pysäyttänyt kaksi henkilöä poistumassa rakennuksesta kerhotalon tietokoneet kainalossa. “Tietokoneiden lukot oli katkaistu isoilla saksilla. Tiloista löydettiin myös rikkinäinen Samsung-merkkinen tietokoneen näyttö”, Lummukka mainitsee.

Jyväskylän Poliisi pyytää yhteydenottoja mahdollisista vihjeistä ja lisätiedoista.