Ei taidettu nähdä tänä kautena JYY-vauvoja. Jokainen varsinainen ja varaedaattori kuitenkin tietää, mitä OIKEASTI siellä edustajiston kokousten, kissanristiäisten, pikkujoulujen ja vuosijuhlien jatkoilla tapahtuu. Kyllä, keppana ja jallu maistuvat, jolloin naapuriryhmän tyttönen tai poikanen alkaa vaikuttaa maailman ihanimmalta ja pantavimmalta, v*tut mistään ideologioista! Ja kyllä, siellä on niin sanotusti toteemipaalut pystyssä ja hilloviivat kosteena, nyt alkoi JYYstäminen!

Monet peräänkuuluttavat ryhmien välistä yhteistyötä ja kyllähän sitäkin on tänä kautena harrastettu enemmän kuin tarpeeksi, jopa viime hetkiin asti! Vallaton on välillä joutunut peittämään silmiään ja laittamaan korvatulpat korviinsa kaiken tämän moraalittomuuden ja irstailun kehdossa.

JAMKOssa edustajistovaalit järjestetään sentään joka vuosi, jotta saadaan porukka vaihtumaan tiheämpään tahtiin. Muutenkin siellä touhu taitaa olla vielä aika untuvikkoista ja viatonta verrattuna JYYn sekoilemiseen. JYYssä edustajiston kaksi vuotta onkin aika maksimiaika: siinä ehtii varsin hyvin käydä läpi oman ryhmän ja lopulta sutaisemassa ne muidenkin ryhmien tyypit!

Edustajistolla on suuria tunteita, niin kokoussalissa kuin petikammareissa, pimeissä komeroissa, sihteerikäytävillä ja Ilokiven vessoissa. Yli ryhmärajojen, yli edustajistokausien. Kuka onkaan tulevan edustajiston häntäheikki, kenen tavara on kaikille avointa? Sinä, jonka tyttö- tai poikaystävä on ehdolla, mieti tarkkaan, kannattaako vaivautua äänestämään ensi viikolla! Parisuhteesi voi olla pian pala JYYn historiaa, hahaah!