15_kansi_ralliolgaRalli-Olga -yhtyeen esikoislevy Sielu kurtulla on kuin pussi vaahtokarkkeja: muutama kappale tekee päivästä soman sokerisen, mutta koko satsi saa olon vähän ällöksi.
Alkulevystä pelkällä haitarilla säestetty laulu tuntuu vielä raikkaalta, mutta loppua kohti korvat huutavat edes bassoa mukaan kokoonpanoon. Löytyy levyltä tosin kaikenlaista raaputinta ja kilkutinta quirosta lusikoihin.
Ei sillä, etteivätkö jyväskyläläissiskosten Saara ja Ulla Laukkasen pikkunokkelat sävellykset sopisi minkä tahansa pienen budjetin ”hyvän mielen elokuvan” ääniraidalle. Parhaimmillaan Ralli-Olga lienee kuitenkin livenä.
Erityiskiitos kuuluu puhtaasta laulusta Milkshake-kappaleessa, jossa Vexi Salmen Carolalle muunteleman ahvenanmaalaisen kansansävelmän sanoista löytyy yllättävä aasinsilta Kelisin r&b-biisiin.

Marja Honkonen

”Söpöyden multihuipentuma.”