Keskussairaalantien ja Kramsunkadun risteyksen parannustyöt ovat hieman aikataulustaan myöhässä. Yliopiston L-rakennuksen nurkalle oli tarkoitus saada liikennevalot sekä kaistamuutoksia syyskuun alkuun mennessä, ennen kuin uudet opiskelijat saapuvat kaupunkiin. Nyt Jyväskylän kaupungin rakennuttajainsinööri Simo Suoja kuitenkin arvelee, että työt saadaan päätökseen syyskuun lopulla. Syynä myöhästymiselle on kiireinen kesä: muiden töiden vuoksi risteyksen kunnostaminen päästiin aloittamaan myöhässä.
Suoja muistuttaa, että Mattilanniemeen pyöräilevien kannattaa liikkua työmaalla erityisen varovasti, sillä risteyksessä liikkuu nyt kävelijöiden ja autoilijoiden lisäksi työkoneita. Myös autoilijoilta toivotaan tarkkaavaisuutta.
”Yliopiston kevyelle liikenteelle ja autoilijoille on nyt omat, erilliset kaistansa. Autot eksyvät vielä turhan usein laatoitetulle alueelle, vaikka asfalttiliittymä olisi se oikea.”