Kansanedustaja Päivi Räsänen (kd), mitä mieltä olet Tuuttimörön ja Kuben kappaleesta #PÄIVI (2013)?

”Jooh, tota. En muista kuulleeni tätä koskaan ennen.”

”Tuossa hiihtoladulla käydessäni napit korvilla kuuntelin ja aika vaikea oli juonesta saada selvää. Kai se kuuluu tuohon genreen, että yksittäisiä sanoja ikään kuin hoetaan ja siitä tulee jonkinlainen kokonaisuus. Jos oikein ymmärsin, sen tarkoitus oli kai olla jonkinlainen kritiittinen puheenvuoro mun näkemyksiäni ja arvomaailmaani kohtaan. Ei siinä mitään, pojat käyttää omaa sananvapauttaan.”

”Tulee tietysti mieleen kysymys, että kun siinä kovasti Raamatusta nousevien käsitteiden kuumalle ydinalueelle mentiin, onko taustalla jonkinlaista hengellistä etsintää? En tunne tätä Tuuttimörköä ollenkaan henkilönä, mutta ajattelen, että ehkä hän on kiinnostunut hengellisistä asioista. Vinkiksi voisin antaa, että kannattaa ottaa Raamatusta Johanneksen evankeliumi. Se on ainakin helppo ymmärtää. Ja rukoilla, että jos Jeesus olet olemassa, ilmesty mun elämään. Oon ihan varma, että Jeesus vastaa rukoukseen.”

”Oon aika lailla tottunut erilaiseen itseeni kohdistuvaan kritiikkiin tai pilkkaan, jos nyt näin sanotaan, enkä ole niistä koskaan provosoitunut. Ei tämäkään mua provosoinut. Olen ylipäätään vähän huono musiikin kuuntelija.”