Alun perin vuonna 1971 rakennetun Kortepohjan B-talon peruskorjaus on valmistunut vuoden töiden jälkeen. Heinäkuussa muuttovalmiiksi tulleeseen B-taloon on tullut koko opiskelijakylälle hyödyllinen Smartpost-automaatti. 

Smartpostin lukollisista lokeroista voi käydä hakemansa postipakettinsa itselleen sopivaan kellonaikaan.  B-taloon pääsee sisälle uuden sukupolven kyläavaimella. 

Automaattiin voi ohjata postinsa osoitteessa www.posti.fi/ohjaus. Etsi postinumerolla 40740 ja valitse noutopisteeksi Jyväskylän Yliopiston Ylioppilaskunta.

Verkkokaupasta tilatessa valitse toimitustavaksi ”Nouto omasta postista” ja käytä osoitteena Smartpost-automaatin osoitetta Taitoniekantie 9, 40744 Jyväskylä. Postinumero eroaa Kortepohjan normaalista postinumerosta viimeisen nelosen kohdalla. 

Postin lisäksi remontoituun B-talon yläkertaan ovat tulleet myös uusitut ja vuokrattavissa olevat kokous- ja saunatilat.