Veikkolan peruskoulus laulettiin ala-asteel sellast vitun yhteislauluu et ”V-E-I-K-K-O-L-A täällä onkin tunnelmaa!” Aina teki mieli huutaa et no ei vittu ole.

Veikkola on taajama pohjois-Kirkkonummel, mut veikkolalaiset ei vittu todellakaan oo mitään kirkkonummelalaisii. On vaa aina pakko sanoo et on Knummelt, kun se on tavallaan totta ja kun ois viel vitusti nolompaa sanoo et on jostain vitun Veikkolast.

Veikkola on niinku kaikki pienet taajamat, eli ihan vitun ankee mesta. Siel on kaks kouluu, kaks liikenneympyrää, kaks futiskenttää, mut vaan yks baari, ja sielläki on joku vitun seeprateema. Miettikää vittu. Seepra.

Se on niin vitun kaunis paikka, että sinne tulee Tsekistä asti jengiä tappamaan ittensä.

Veikkolast sanotaan aina, et se on joku vitun kasvukeskus. Varmaa joku vitutuksenkasvukeskus. Lapsiperheet raahautuu sinne, kun niiden perheiden vanhemmat on lukenu jostain vauva.fi:stä Veikkolan olevan hyvä kasvuympäristö, et niiden lapsista tulis jotain vitun mallikansalaisii. Toimii varmaan vitun hyvin.

Veikkola on niin vitun metsässä kuin niin lähellä stadii oleva paikka voi olla. Jos sä kävelet vittu kilsan väärään suuntaan sä oot Nuuksion kansallispuistossa. Se on niin vitun kaunis paikka, että sinne tulee Tsekistä asti jengiä tappamaan ittensä.

Koko kylän historian kuuluisin paikka oli vitun ruma Seo-huoltoasema, mis kuvattiin Valion maitomainos.

Etäsyyttä veikkolast stadiin on jotai kolkyt kilsaa. Se on ainoo hyvä juttu Veikkolas, koska siks dösäl pääsee nopeesti vittuun sielt.

Veikkolaan ei nimittäin haluu jäädä kukaan. Suurin syy tähän on varmaa se, et Veikkolasta on vitun vaikeaa saada pillua. Siitä puhe mistä puute. Vittu.

Veikkola on ihan vitun epäeroottinen taajama. Jo se vitun nimi aiheuttaa impotenssia. Veikko-la. Ei vittu.

En tiedä mistä vitusta Veikkolan nimi on tullut, mutta päin vittua siellä ainakin menee. Koko kylän historian kuuluisin paikka oli vitun ruma Seo-huoltoasema, mis kuvattiin Valion maitomainos (”en oo koskaan juonut maitoa, enkä juo”). Se huoltsikka poltettiin 2008 jonkun vitun vakuutuspetoksen yhteydes.

Mä muistan, kun meidän koulun pihalle tuotiin sellanen taiteilijan tekemä vitun iso punanen pallo, jossa oli vitusti reikiä. Se oli vuonna 2005, sää oli harmaa ja vitutti. Oli julkistustilaisuus ja vittu vaikka mitä. Siin tilaisuudes se vitun taiteilija selitti, et se reikänen pallo kuvas vähän niinku universumia.

Mun mielest se näytti munasolulta. En mä vittu tiedä.

Vittu mikä paikka.

Paska kotiseutu -pakinassa eri paikkakunnilta tulevat opiskelijat haukkuvat kotikuntansa omalla murteellaan. Täältä löydät kaikki palstan kirjoitukset.