Ei hakutuloksia.

Teksti Nimimerkki Minna Cunt

Ohjeita valkoiselle heteromiehelle

Hei sinä valkoinen heteromies eli kavereiden kesken cissu. Tässä muutama ohje, joilla teet omasta ja etenkin muiden elämästä huomattavasti parempaa ja helpompaa.

Puolella maapallon ihmisistä on kuukautiset, joten älä sano, ettet halua kuulla puhuttavan niistä. Älä kuitenkaan lauo keskusteluun kliseitä suklaasta tai mielialanvaihteluista. Pidä mieluummin turpasi kiinni, kun et tiedä omakohtaisesti asiasta mitään.

Älä hauku ketään homoksi tai t-slurrilla. Ne ovat kieleen salakavalasti jumiutuneita ilmaisuja, joilla pönkität miehistä valta-asemaasi ja asetut homojen ja transihmisten yläpuolelle.

Alistamalla muita maskuliinisuuksia vahvistat maskuliinista hegemoniaa eli normia siitä, että oikea mies on vahva, lihaa syövä hetero, joka ei näytä tunteitaan.

 

Älä vastusta maahanmuuttoa argumentoiden, että naisiamme on suojeltava turvapaikanhakijoilta, koska he ovat kaikki himoraiskareita.

Suomalainen mies on yhtä lailla raiskari ja on sitä törkeästi ennemmin lähisuhteessa kuin puskassa. Sitä paitsi raiskatuksi tulemisen uhka on omalla kohdallasi mitätön, joten älä lähde puhumaan naisten puolesta.

Tosin älä myöskään vähättele miesten kokemaa seksuaalista ahdistelua, sillä sekin on yhtä todellista ja väärin.

 

Älä kerro naistenpäivän onnittelussasi, että naistenpäivä on joka päivä. Äläkä tuo esiin varsin omaperäistä ihmettelyä miestenpäivän puutteesta. Sekin on olemassa, nimittäin 19. marraskuuta.

Noh, seuraava kysymyksesi on varmaankin se, miksi miestenpäivä ei saa yhtä suurta huomiota. Syy saattaa piillä siinä, että te miehet ette pidä siitä meteliä muulloin kuin naistenpäivänä.

Ja varmasti muistat steak and blowjob -päivän, jonka rinnalle tasa-arvon nimissä haluan kyllä päivän hiilareille ja pillunnuolemiselle.

Mutta perkele, nämäkin ovat oksettavan binäärisiä ja heteronormatiivisia teemapäiviä, joten unohdetaan molemmat.

 

Binäärisestä puheen ollen, älä sano, että on olemassa vain kaksi sukupuolta, koska se on paskapuhetta.

Älä syötä joukkuepeleissä vain miesoletetuille kavereillesi. Älä tytöttele tai käytä ilmaisua ”kauniimman sukupuolen edustaja”. Älä puhu ”hyvien jätkien pöydistä” tai muodosta ”miesverkostoja”.

Turha binäärinen jaottelu ja poissulkeminen eivät auta ketään, vaan vahvistavat jälleen jo aiemmin läpikäytyä hegemonista maskuliinisuutta.

 

Pidä siis nämä mielessäsi, jotta et myrkytä toksiseksi keskusteluilmapiiriä ympärilläsi. En syyllistä teoistasi sinua, valkoinen heteromies, sillä et luultavasti tiedosta niiden takana vaikuttavia eriarvoistavia rakenteita.

Mutta muista, että aina on olemassa sorretumpia ja huonommin voivia vähemmistöjä ja yksilöitä kuin sinä. Älä siis kitise omasta elämästäsi, senkin etuoikeutettu pippelieläin.

 

 1. HeSeBURGER

  Hienoa nähdä, että Jylkkärin pakina on voimissaan! Itse näin valkoihoisena heteromiehenä kestän kyllä kovaakin läppää!

  Antakaa pakinan jatkua ja ylimielisten/typerien aatteiden/ihmisten kuulla kunniansa!

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 2. Talipallottelija

  Taas sellanen miesviha paasaus Huttusen Saaralta. Miksi julkaisette tämän miesvihaajan sössöttyksiä ties kuinka monetta kertaa?! Hävetkää!

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 3. cismies30

  Oliko tämä pakina vai vain katkera avautuminen?

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 4. Anteeksiettäsynnyin

  En nyt osaa sanoa oliko tämä nerokas satiiri vai jonkun feministin psykoosit.

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 5. feminatsit

  Harvinaisen katkeraa tillitystä Saaralta vaihteeksi. Valkoisia miehiä syrjitään nykyisin, ei ole mitään etuoikeutta.

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 6. JYYn jäsen

  Täältä taas vastinetta JYYn jäsenmaksulle. Herranjumala mitä sontaa.

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 7. Sami Hyytiä

  Valkoiset heteronaiset kuuluvat siihen kaikista etuoikeutetuimpaan ryhmään. Tarkista etuoikeutesi, paskaloordi.

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 8. Imin

  Ylilaudan pojat taas triggeröitymässä tyhjän tähden.

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 9. Jaakko

  Jylkkärin entisenä päätoimittajana täytyy sanoa, että on hienoa, kuinka Jylkkäri antaa äänen erilaisille mielipiteille! Pakinan tarkoitus on ”vittuilla” eri näkökulmia kannattavilla ihmisille, ja tämä kirjoitus todellakin onnistui tässä.

  Kirjoituksen perusajatus valkoisen heteromiehen ”syyllisyydestä” toki on rasistinen ja pahimmillaan vaarallinen ajatus, joka vie yhteiskuntaa taaksepäin vuosikymmeniä.

  Sananvapauteen kuitenkin kuuluu myös oikeus jakaa tyhmiä mielipiteitä (joihin tämä pakina ehdottomasti kuuluu).

  Ilmoita asiattomasta kommentista

Kommentointi suljettu.