Kelakuumotin

Opintotuen tulorajat saattavat päästä yllättämään, vaikka kuinka yrittäisi arvioida omat tulonsa oikein. Kelakuumotin laskee pitkin vuotta yhteen jokaisen tienatun euron. Sovellus alkaa jo hyvissä ajoin kuumotella lähestyvästä takaisinperinnästä, jos tulorajojen ylittyminen näyttää millään tavalla mahdolliselta.

 

Häppäriäppi

Mikä olisikaan parempaa kuin sovellus, joka yhdistää liikunnan, rahansäästön ja kaljan? Häppäriäppi kokoaa yhteen Jyväskylän happy hourit ja muistuttaa niiden alkamisesta. Karttaominaisuus auttaa navigoimaan perille myös tuiskeessa, ja lisäksi sovellus tsemppaa pistämään jalkaa toisen eteen, jotta ehtii ajoissa tiskille. Istuminen tappaa, vaihda välillä baaria.

 

Graduparimätsäin

Kiinnostaako gradun tekeminen parityönä, kenties monitieteisesti? Iske graduparihakuun pari näppärää hakusanaa, ja sovellus tarjoaa sinulle mätsiä, joka on kiinnostunut samoista asioista. Fysioterapian maisteriohjelman ja akvaattisten tieteiden opiskelijoilla saattaa yllättäen olla jotain yhteistä!

 

Lounasseula

Onko ruokalistojen selaaminen sinustakin turhan vaivalloista ja aikaa vievää? Haluatko syödä joka päivä lempiruokiasi? Tuleeko kuivan pizzapalan näkemisestä paha mieli koko päiväksi? Kerro Lounasseulalle mieliruokasi ja -lounaspaikkasi sekä ruoat, joita et halua lounaallasi kohdata. Lounasseula valitsee ruokapaikan puolestasi. Maksullisena lisäominaisuutena saat käyttöösi Lounasjonomittarin, joka kertoo reaaliajassa, kuinka kauan muut sovelluksen käyttäjät ovat tänään lounastaan jonottaneet.

 

Laatuaika

Laatuaika-sovellus on perheellisen opiskelijan arjen pelastus. Se kokoaa yhteen ärsyttävien teletappibändien keikat ja muut tapahtumat, joihin lapsen voi lykätä muiden vahdittavaksi. Lisäksi sovelluksessa voi kytkeä päälle automaattinen vastaus -toiminnon, joka vastaa ”No?” aina, kun lapsi sanoo ”Äiti!” tai ”Isi!”.

 

Iisinoppa

Iisinoppa on sovellus niille, joilta uupuu tutkinnosta pari kriittistä noppaa tai vuoden opintopistesaldo on jäämässä alle 45:een. Kirjaudu sovellukseen Korppi-tunnuksillasi, ja se ilmoittaa, kun vertaisarvioinnin perusteella helpoksi rankattuun monivalintatenttiin voi ilmoittautua. Taloustieteen perusteet 8 op, täältä tullaan!

 

Aletarratutka

Sovellus piippaa aina, kun johonkin himoitsemaasi tuotteeseen läntätään lähikaupassa kolmenkymmenen prosentin alennustarra. Kipaise poimimaan eväät talteen. Ruokahävikki vähenee, ja rahapussi kiittää.