En usko ilmastonmuutokseen. Ja musta on ihan ihmeellistä, miten ihmiset ei osaa ajatella näistä asioista omilla aivoillaan.

Sehän on ihan päivänselvää, ettei ihminen kykene koko maapallon ilmastoon vaikuttamaan. Ja vaikka pystyisikin, niin se veisi älyttömän paljon aikaa. Kukaan ei puhu siitä, että ilmasto on planeetan historiassa muuttunut lukuisia kertoja aiemminkin. Ihmistä ei silloin ollut olemassa, joten mistäs nuo muutokset sitten johtuivat? Ja aurinkopurkaukset vaikuttavat myös. Miksei niitä oteta noissa laskelmissa huomioon?

Tämä koko puhe ilmaston lämpenemisestä on huijausta. Kaiken maailman tutkijat pumppaavat itselleen apurahoja, joiden avulla sitten notkutaan yliopistoilla tekemässä nollatutkimusta. Siellä pyörii kuule niin isot rahat, että
öljyteollisuuskin jää kakkoseksi.

Viime talvenakin oli monta viikkoa hirmupakkaset. Niitä ei kukaan halua selittää, jauhetaan vain aina siitä kuinka ilmasto mukamas lämpenee.

Evoluutio on toinen juttu, mikä ei loogisesti voi pitää paikkaansa. Jos ihminen on muka polveutunut apinasta, niin miksi apinoita on vielä olemassa? Ja miksei koskaan löydetä sitä puuttuvaa lenkkiä?

Minä uskon evoluutioon siinä vaiheessa, kun apina synnyttää ihmislapsen. Miten evoluutio muka voi selittää sen, että tikalla on juuri oikeanlainen nokka kolon nakuttamiseen? Sekö vaan ihan sattumalta on kehittynyt just oikealla tavalla? Pakkohan tuollaisille väitteille on nauraa!

Rokotteita en myöskään käytä. Katsokaapas niitä listoja, että mitä kaikkea ne piikit pitää sisällään, elohopeaa ja vaikka mitä. Miksei näitä tutkita tarkemmin?

Ja onhan se ihan tieteellisesti todistettu, että rokotteet aiheuttavat autismia. Mullakin on yks naapuri, joka otti influessarokotteen ja oli sen jälkeen kipeänä koko talven. Turha on tulla mulle selittämään mistään verrokkiryhmistä ja tuplasokkotesteistä, näinhän minä omin silmin miten naapurillekin kävi.

Eihän nuo myrkyt kuulu luonnollisesti ihmisen elimistöön. Ei ennen ollut mitään rokotteita ja ihmiset voivat paljon paremmin. Ei ollut allergioita ja muita. Kaikki hinkuyskä-, polio-, kolera-, jäykkäkouristus-, hepatiitti- ja muut rokotteet tekevät ihmisistä vain sairaampia. Paremmin pärjättiin ilman rokotuksia.

Yleensäkin tiedemiehet (ja tiedenaiset, kun nykyään ollaan niin poliittisesti korrekteja, että) ovat uskomattoman ylimielisiä. Kaiken maailman dosentit ja tutkijat tulevat televisioon esiintymään ikään kuin he tietäisivät asiasta kaiken vain siksi, että ovat koko uransa aihetta yliopistolla tutkineet.

Rahaa tuhlataan kaikkiin älyttömiin kiihdyttimiin, satelliitteihin ja muihin hilavitkuttimiin ilman mitään tuloksia. Samaan aikaan meikäläinen voi ihan yhtä helposti ottaa asioista selvää omalla älypuhelimellani.

Ei siinä tutkijaa tarvita, että osaa ajatella omilla aivoillaan.