Ei hakutuloksia.

Teksti  Minna Tiainen

MNOP:n ovet lukkoon ilkivallan varalta

MNOP-talon seiniä on töhritty aikaisemminkin, mutta nyt tageja on ilmestynyt lisää. Kuva: Tatu Onkalo

Ylioppilaskylän MNOP-talon ovet on päätetty pitää lukossa ympäri vuorokauden.

Syksyn aikana talon seinille ilmestyi sotkuja ja käytävillä roikkui ylimääräisiä ihmisiä, minkä vuoksi ovet pysyvät nyt lukossa koko ajan. Päätös tehtiin vuoden vaihteessa.

MNOP-kompleksi ei ole ensimmäinen ylioppilaskylän rakennus, jonka ovet on päätetty lukita. K-talossa samankaltaiset ongelmat ratkesivat ovien lukitsemisella.

”Mutta MNOP on isompi, joten sitä voi olla vaikeampi hallita”, toteaa ylioppilaskylän palveluvastaava Jenni Kirkkomäki.

Sekä MNOP että K-talo sijaitsevat samalla puolella Kortepohjaa, joten vandalismi ja kutsumattomat vieraat tuntuvat vaikuttavan erityisesti siellä. Muualla ylioppilaskylässä samankaltaisia ongelmia ei ole havaittu.

 

 

 

 1. Hannu Järvistö

  Sotkuja on ollut muuallakin kuin MNOP:ssä ja K:ssa. Muun muassa A-talon hissejä ja yläkerrosta on sotkettu viime vuoden puolella. A-talon alakerrassa on välillä hengaillut kylmillä keleillä varsin nuorta porukkaa, jotka ovat sentään kehoituksesta poistuneet. Lisääntymään päin näyttää olevan myös ulkoseinien tuhriminen, jollaisia on näkynyt mm. K-talon ulkopuolella. Paikallaan lienee muidenkin rakennusten ulko-ovien sulkeminen, jottei asiattomat pääse sisään. Nykypäivänä asialliset vieraat osaavat ilmoittaa tulostaan puhelimitse ja kulku saunoihin voidaan kylän asukkaille mahdollistaa esim. pesutuvan korttiavaimella.

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 2. Äpryk

  Rentukan Ghetto Party bileiden jälkeen ulkoseiniin oli ainakin joskus ilmestynyt töhryjä. Tapahtumajärjestejällä ei tienenkään pidäkään olla mitään vastuuta näistä, mutta ehkä bilettäjiä voisi kehoittaa silti jättämään seinät rääpimättä.

  Lisäksi sisätiloihin tulleilla töhryillä tuskin on tämän kanssa mitään tekemistä.

  Ilmoita asiattomasta kommentista

Kommentointi suljettu.