JYYn edarivaalien ennakkovaaliäänet on nyt laskettu. Äänet ovat jakautuneet seuraavasti:

Suurimmaksi ryhmäksi suoriutui ennakkoäänestyksessä Pörssi & Dumppi 22,3 prosentilla. Nämä lupailevat ryhmälle 10 paikkaa.

Eniten ennakkoääniä keräsi samaisen ryhmän Iiro Korhonen.

Jyvivaa on äänestänyt 15, 9 prosenttia, tästä voidaan ennustaa seitsemää paikkaa. Luoti sai ennakkoäänistä 11 prosenttia, tästä ennakoidaan viittä paikkaa.

Kokoomusopistelijat keräsivät 10,8 prosenttia ja mahdollisesti neljä paikkaa, Keskustaopiskeijat 8,8 prosenttia ja kolme paikkaa. YKedarille herui 8,4 prosenttia ennakkoäänistä ja siten kolme paikkaa, Grönionille ennakoidaan samoin kolmea paikkaa 6,9 prosentin ennakkoäänisaaliilla. Pressure ja Poikkitieteilijät keräsivät 5,4 prosenttia ja kaksi paikkaa, Demariopiskelijat samoin kaksi paikkaa 5,4 prosentin ennakkoäänisaaliilla.

Sekä Kristillisille opiskelijoille että MVK-kerholle odotetaan yhtä paikkaa, edellinen sai 2,9 prosenttia ennakkoäänistä ja jälkimmäinen 2,4 prosenttia. Alustavien tulosten mukaan kaikki vaaleissa ehdolla olleet ryhmät saavat paikkoja edustajistoon.

Vaalien äänestysprosentti oli tänä vuonna 20,5, alhaisin sitten vuoden 2001. Viime vaaleissa äänestysprosentti oli poikkeuksellisen suuri eli 27.

Ennakkovaalien äänestysprosentti oli 8.