Parit varvit viikossa suojaavat sydänsairauksilta paremmin kuin mikään ruokavalio. Aamuinen runttaus pitää koko loppupäivän työtehon korkealla. Nusaus silloin tällöin pitää mielen terveenä.

Tiedeuutisointi ylisti uusvanhan ihmelääkkeen monivaikutuksellisista hyödyistä. Seksi on uusi goji-marja, jota voi kuluttaa leimautumatta hipiksi.

Seksin terveysvaikutukset kyllä tiedetään, tosin seksittömiähän tämä katkeroittaa. Vasten tahtoaan puutteessa elävä ihmisjoukko on sekä kansantalouden että -terveyden kannalta ongelmallinen ja kallis porukka. Ja vihainen. Seksittömät miehet markkinateorioidensa ja muun laasastelun ohessa kaatavat ongelmia vastakkaisen sukupuolen syyksi. Oikea ongelma ei kuitenkaan elä ”parisuhdemarkkinoissa” vaan yksinäisyydessä, joka ei ole lainkaan hauska juttu.

Olisi sekä julkisen että yksityisen sektorin etujen mukaista, jos ihmiset saataisiin panemaan. On uskomatonta, etteivät suuremmatkaan yritykset ole pyrkineet parantamaan työntekijöidensä seksinsaantia. Ei ihmekään, että työpaikat katoavat Kiinaan. Ainakin populan määrästä päätellen siellä osataan jörniä.

Helppo ratkaisu olisi laajentaa liikunta- ja kulttuurisetelien käyttö prostituution puolelle. Paritus on tosin eettisesti sen verran kyseenalainen keissi, ettei se tarjoa kunnollista ratkaisua. Sen sijaan kansalaisia voisi rohkaista pariutumaan.

Pikkujoulut on jo keksitty, mutta humalainen koheltaminen työkavereiden välillä ei ole välttämättä kestävin ratkaisu. Sivistynyttä ja eurooppalaisempaa deittailukulttuuria tarvitaan koko kansakunnan hyvinvointia varten. Valtiolla on jo tähän sopivia palveluja, joiden laajentaminen riittäisi. Työkkärideitillä on sanana hieman negatiivinen vivahde, mutta totinen tilanne vaatii totisia otteita.

Jyrki Katainen totesi taannoin eurokriisin olevan kaikkien syytä. Kansantaloudellisesti yksin olevien ihmisten kannattaakin taistella lamaa vastaan toistensa kanssa. Kun seuraavan kerran törmäätte mukavanoloiseen sinkkukaveriin, ottakaa häntä siis hihasta kiinni ja juustoisen iskulauseen sijaan vedotkaa rationaaliseen puoleen. ”Beibi, Eurooppa tarvitsee meitä.”