Ei hakutuloksia.

Selitykset kelpasivat vaalirahaviranomaiselle

Valtiontalouden tarkastusvirasto hyväksyi selvitykset, jotka JYY, Jyvioni ja Jyviva antoivat keskustaopiskelijoiden Joonas Köntän tekemän kantelun johdosta. Jyvioni selvitti, ettei avustuksia saanut Grönioni ole avustuksia saadessaan enää ollut kytköksissä puolueeseen. Jyviva selvitti, ettei ole koskaan puolueiden yhteydessä toiminutkaan.

Valtiontalouden tarkastusvirasto katsoi vastausten perusteella, ettei kantelussa ole aihetta enempiin toimenpiteisiin.

VTV:n päätös täällä.

  1. herra X

    Hyvää duunia Könttä. Tätä se näköjään juuri on tuo poliittisten ryhmien pelleily, kunhan vain yritetään tehdä kiusaa, vaikka varsin hyvin tiedetään tulos jo etukäteen. Kuinkahan paljon tähän paloi verorahoja jotta saadaan ihan vaan jonkun pikkusieluisen kepulaisen skandaalinälkä tukahdutettua?

    Ilmoita asiattomasta kommentista

  2. herra Y

    könttä haki selvyyttä siihen mikä on rajanveto. könttä ei hakenut julkisuutta asialle, vaan jylkkäri nosti valituksen esiin ilman köntän yhteydenottoa. sitoutumattomia aihe ei kiinnosta, koska aihe ei koske niitä. helppo nostaa kädet ilmaan ja leikkiä tietämätöntä, kun ei voi itse mitään voittaa. samanlaisia pelailijoita kaikki jyy:ssä toimivat on!

    Ilmoita asiattomasta kommentista

Kommentointi suljettu.