Ei hakutuloksia.

Kaksinaismoraali on luonnollista

Arvokkainta avainta kutsutaan yleisavaimeksi: se käy kaikkiin lukkoihin. Huono lukko avautuu millä tahansa avaimella.
Panomiehiä voidaan verrata yleisavaimiin, helppoja naisia huonoihin lukkoihin.

Feministit itkevät säännöllisesti kaksinaismoraalille, jossa panomiehiä ihaillaan mutta helppoja naisia halveksutaan. Itku on kuitenkin turhaa, koska kyse on luonnollisesta ilmiöstä.
Kaksinaismoraali on perimmiltään seuraus naisten seksuaalisuuden korkeammasta arvosta, joka on seuraus miesten suuremmista seksuaalisista haluista. Kaiken takana on biologia eli luonto.
Sitä, joka antaa arvokkaimman omistuksensa pois liian halvalla, pidetään tyhmänä. Jos myyt sadan euron arvoisen tavaran kympillä, sinua pidetään yksinkertaisena.
Samasta syystä helppoja naisia halveksutaan. Helpot naiset antavat liian halvalla – miesten ei tarvitse uhrata suuria kustannuksia heidän viettelemisekseen.
Jos sen sijaan kykenet hankkimaan itsellesi arvokkaimpia asioita, sinua pidetään älykkäänä. Jos sinulla on kotona harvinaista antiikkia, olet toiminut fiksusti. Samasta syystä panomiehiä ihaillaan. Panomiehet pääsevät käsiksi niukkaan ja arvokkaaseen naisten seksuaalisuuteen, tavoitteeseen, jonka harva mies kykenee saavuttamaan.

Miesten seksuaalisuus on lähes arvotonta, koska sitä on tarjolla ylenpalttisesti. Seksiä netissä etsivä nainen saa hetkessä satoja vastauksia. Helpot miehet eivät olekaan halveksuttavia, koska lähes kaikki miehet ovat helppoja ja koska helppo mies antaa ilmaiseksi arvottoman asian.
Mitä kaksinaismoraalin luonnollisuudesta seuraa? Ainakin se, että kaksinaismoraalia on mahdoton poistaa valistuksella ja itkemisellä, koska kaksinaismoraalin perusta ei sijaitse pelkästään tietoisuudessa vaan pariutumismarkkinoiden rakenteessa.
Kaksinaismoraali voidaan poistaa vain devalvoimalla naisten seksuaalisuuden arvo yhtä arvottomaksi kuin miesten seksuaalisuus.

Henry Laasanen

 1. M

  Laasanen esittää biologiseen reduktionismiin perustuvan synkän arvion miehen ja naisen seksuaalisuuden arvostuksen eroista. Seksuaalisuus ei ole ihmisestä erotettavissa oleva asia – se miten koet oman tai toisen seksuaalisuuden arvon kertoo siitä, mitä ajattelet omasta arvostasi ja toisen arvostuksesta. Biologinen reduktionismi on samanlainen yritys tehdä ihmisestä vähemmän kuin me olemme – ihminen ilman mieltä on mieletön. Ihmiset eivät myöskään elä tyhjiössä, vaan vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa ja tässä sosiaalisessa kontekstissa määrittyvät niin lait ja säännöt kuin arvot ja arvostuksetkin.

  ”– arvo voidaan poistaa VAIN devalvoimalla naisten seksuaalisuuden arvo –”
  Mies: arvosta itseäsi, arvosta omaa seksuaalisuuttasi – samalla tuet naisten seksuaalisuuden arvon säilyttämistä.

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 2. K

  Voi hitto,en ole tajunnutkaan että tärkein ominaisuuteni on p*llu. Mitäköhän tässä sitten oikein opiskelen ja hankin henkistä pääomaa, kun kaikki kumminkin pyörii minun alapääni ympärillä muutenkin :D.

  http://www.youtube.com/watch?v=19RwSlZaxxo&feature=related
  Panomies,se on mukava mies.

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 3. Q

  K, fiksu nainen ulkoistaa opiskelut miehelle ja menee sellaisen miehen kanssa naimisiin. Tästä syystä naisia on kautta aikojen patistettu mieluummin menemään hyviin naimisiin kuin opiskelemaan itse. Se on tulevien sukupolvien kannalta mielekkäämpää. Et ole vielä tajunnut istuvasi aarrearkun päällä.

  Ilmoita asiattomasta kommentista

Kommentointi suljettu.