Kortepohjan ylioppilaskylä on valinnut asukasneuvostoonsa uudet asukasjäsenet. Vuonna 2011 asukasneuvostossa päätöksiä tekevät Kortepohjan Vaikuttajien listalta Panu Mäkinen (32 ääntä) ja Vesa Närhi (20) sekä Vihreä kylä -listalta ylioppilaskunnan hallituksen nykyinen kylävastaava Antti Yli-Tainio (16) ja Ville Keiski (9). Valituista Mäkinen on toiminut asukasneuvostossa tänäkin vuonna.

Paikoista kilvoitteli tämän vuoden vaaleissa yhteensä 38 ehdokasta neljältä eri listalta. Listoista Vihreä kylä, Demariopiskelijat ja JYYn vihreä vasemmisto muodostivat Solidaarisuus-vaalirenkaan.

Ääniä asukasneuvostovaaleissa annettiin yhteensä 268 kappaletta, jolloin äänestysprosentiksi muodostui 16,1. Keskusvaalilautakunnan mukaan äänestysaktiivisuus oli vilkkaimmillaan kuuteen vuoteen

Kaikkiaan asukasneuvostossa on yhdeksän jäsentä, joista loput viisi valitsee ylioppilaskunnan edustajisto. Edustajisto tekee valintansa 2. joulukuuta pidettävässä kokouksessaan, jossa valitaan myös ylioppilaskunnan uusi hallitus ja puheenjohtajat.

Marja Honkonen
paatoimittaja(a)jyy.fi

Muualla: Asukasneuvoston nykyinen kokoonpano ja pöytäkirjat