Ei hakutuloksia.

Soitinmenot 2010: Jylkkäri vierailee kesäfestareilla

Jylkkärin verkkosivuja elävöittää tänä kesänä Soitinmenot 2010 -festariblogi, jonka kirjoittajat vierailevat kesätapahtumissa kokoon ja tyyliin katsomatta kesäkuusta syyskuun alkuun saakka. Muistiin kirjataan paitsi parhaimmat keikat myös erikoisimpia tapauksia ja muita festarifiiliksiä.

Festareiden joukossa ovat muun muassa tummiin pukeutuvien suosikkitapahtuma Tuska Open Air, pitkäikäinen kaupunkifestivaali Jyväskylän Kesä sekä alle vuorokaudessa loppuunmyyty muuramelaiseksoottinen Naamat.

Lisäksi vieraillaan muun muassa Haapavesi Folkissa, Kaustisella ja mahdollisesti Pori Jazzeilla ja Flow-festivaalilla.

Marja Honkonen

paatoimittaja(a)jyy.fi

  1. Hannu H.

    Hienoa, että Jylkkärissä kesätapahtumiakin seurataan. Näin pikkuhiljaa lopuillaan olevan juhannuksen vieton jälkeen voisi Jylkkärillekin olla mielenkiintoista analysoida hieman miksi Suomessa kuolee hieman pidemmän viikonlopun aikana niin monta ihmistä mm. hukkumalla. Englanninkielinen artikkeli voisi olla vaihtareillekin aika jännä juttu. Markkinointimielessä Suomi ei siitä toistaalta lisäpisteitä saisi vaan ennakkoluulot saattaisivat lisääntyä mutta hei pitäähän näistä asioista pitää keskustelua yllä!

    Ilmoita asiattomasta kommentista

Kommentointi suljettu.